- ASUS ROG Ally
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
r.zozoka #21384 üzenetére
Hát van még velem dolgom az szent.
Boot animációt cserélni, progikat telepíteni, beállításokat megcsinálni, stb.
Ami érdekes, hogy amint bekapcsolt, egyből tudta az mms és a net beállításaimat, a Market megjegyezte azokat a progikat, amiket letöltöttem, pedig jelenleg fent sincsenek, de ő úgy veszi, mintha igen...
Ami még érdekes, hogy ez a rom valahol angol, valahol magyar. Ezt főleg a beállításoknál veszem észre. Lövésem sincs ez miért van, hisz a területi beállításoknál magyarra állítottam. Azt hittem minden magyar lesz. Ez így kissé zavaró.
Ha saját magam akarok hálózatot keresni, akkor Error while seraching for networks fogad mindig. Ezt sem értem miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest