- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
IvanJakab #4088 üzenetére
Egy okosóra soha nem vált ki egy telefont legalábbis nálam nem note8 és 9 el használom néha hasznos kiegészitő. Amúgy én akkor veszek meg valamit ha megfelel nekem nálam 2 sim estén is tökéletes a hivás fogadás funkció.
Nem sértődök meg és min ez is csak egy smart watch semmi több.....
Multimédia 1.3 kijelzőn alapból alkalmatlan elvárás(max egy egérnek)
-
Ákkk
addikt
válasz
IvanJakab #4082 üzenetére
Hát nekem a stratos nem jött be a gear s3 előtt volt egy darabig....
Olcsóbb ez a tuti előnye...
A szenzorai nem pontosabbak amúgy egyik óra sem orvosi eszköz nem tudom mit vársz tőle. Főként egy kínai olcsósított órának.
A garmin fenix az komolyabb de árban is ha te a pontosságot veszed alapul a szenzorok esetében. -
sompetike
aktív tag
-
korimv6
aktív tag
válasz
IvanJakab #4054 üzenetére
Nem védeni akarom az S3-at, és igazából azt sem tudom, hogy a konkurencia jobb-e, mert előtte csak egy S volt, de:
A hangosításkor, a telefonon előugró, hangerőkorlátozó üzenet, csak akkor ugrik fel, ha újraindítod a telefont. Ha egyszer leokéztad, nem fog többet feljönni.
Ha véletlenszerű lejátszáson van a telefon, és te úgy döntesz, hogy elég volt, szeretnél egy albumot végighallgatni, úgyis elő kell venni a telefont, hogy kiválaszd az albumot.Hívást sosem felejtett el jelezni. Mindig fel tudtam venni, és fogadtam is. Ha másik eszközhöz is volt csatlakoztatva, amin be van állítva a kihangosítás funkció, amit a bt beállításokban tudsz állítani, akkor az órán felveszem, és szépen a másik eszközön szól. Ha nem akarom, hogy zenehallgatás közben a bt hangszórón szólaljon meg a hívás, és a fél utca hallja, beállítom a telefonon, hogy az a bt eszköz csak zenelejátszóként funkcionáljon.
Nekem az értesítések is szépen megjelennek, és felébred rá a kijelző, nagyon ritka, hogy gondom legyen vele. Sztem próbáld meg az órát újrarakni, de ne biztonsági mentésből állítsd vissza. Az esetek nagy részében, nekem elég, ha látom milyen értesítés és kitől jött, így el tudom dönteni, hogy elővegyem-e a telefont, vagy ráér a válasz. A kis kijelző miatt úgyis nehéz szöveget gépelni, én sokszor az előre beállítalott sablon válaszokat küldöm el. Igaz az asszony mindig megjegyzi, hogy nem vagy bőbeszédű. -
silvergod
őstag
válasz
hát igen van valóban egy két bosszantó dolog, aminek nem szabadna lennie..de sajnos ilyen mindig lesz, mindenben...
Ezektől eltekintve, szerintem az egyik legjobb okosóra a piacon.
Ne hidd hogy az android wear jobb... kicsit sem... volt hozzá szerencsém,ennél sokkal több a beállítási lehetőség.. -
vmack
tag
válasz
Nálad valami gubanc lehet, mert a bejövő GSM hívást minden esetben jelzi nálam. Akkor is ha több BT eszközhöz is kapcsolódik adott pillanatban a telefon (pl autós kihangosító..)
Olyan már többször előfordult, hogy ebben az esetben ha a kihangosítón fogadom a hívást akkor az órán ugyan úgy kint marad a beérkező hívás képe. Ez egész addig kint marad amíg újra nem indítom az órát. olyan kb 3-5% arányban előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest