-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Jaja, én is erre gondolok, hisz használat során szinte nem is használom az alsó gombot, lemerülni meg nem szokott, mert 2-3 naponta töltöm. Most sem lett volna gond, csak esti hosszú program volt, és így nem bírta ki hazáig, de olyan 20 percen múlt.
Majd valamelyik nap bemegyek a szervizbe, aztán kiderül. -
Ladislaoca
tag
Az órán csinaltam egy gyári visszaállítást. Azóta nem működik. Volt ilyen funkció, mert előtte kifogástalanul működött. Ha jött messengeren üzenet, a szokásos módon jött a hangjelzés a telefonon. De ha az óra éppen csatlakoztatva volt a telefonhoz, akkor a telefonon nem volt hangüzenet, csak az óra jelezte hangjelzéssel. Ha hatókörön kívülre mentem akkor automatikusan a telefonon jött hangjelzés. Úgy rémlik valahol messengerben volt egy ilyen kapcsoló. De most sehol sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest