- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz
jano_77 #7670 üzenetére
Nekem van egy Classic, meg egy Frontier. A classic jó ha 2 napot kibír, a frontier meg volt hogy hétfőtől péntekig bírta. Hozzá kell tenni hogy csak munkaidőben használom, azon kívül kikapcsolva tartom. Úgyhogy az én classicomban, meg a te frontieredben is már gyenge az aksi.
-
TaaT
nagyúr
Nekem csak egy bajom van ezzel, új telefon csatlakozásához FR kell az órán csinálni. Tehát addig marad meg a fizetős számlapom amíg nem akarom másik telefonhoz hozzá társítani az órámat. Kérdés, fel lehet-e rakni offline ilyen tartalmakat?
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk ma már nem drága egy Gear S3 óra, a mostani Frontiert is 11e forintért vettem és elég szép állapotban van.
Én is próbáltam már újabb Samsung órát (Watch 4), nem győzött meg hogy lecseréljem bármelyik Gear S3 órámat. Jobbnak jobb óra a Watch 4, de arra hogy megnézzem az értesítéseket, telefonáljak vele, számomra is tökéletesen megfelel a jelenlegi.
Eléggé bejön a Samu One UI a telefonokon, de az S9+ omat én sem biztos hogy egy újabb Samsungra fogom lecserélni a jövőben.
A Watch 6 Classic mondjuk még lünettás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VirtualBox
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest