- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
jano_77 #7670 üzenetére
Ha minden este tölteni kell ott baj van. én ezzel töltöm, a gyárit soha nem használtam. [Samsung gyors Qi vezeték nélküli töltőpad Duo Galaxy Note 9 S9 Gear S3]
-
Joe.36
addikt
válasz
ericdrawen74 #7659 üzenetére
Nekem fontos, ezért van még most is ez, nem zavar hogy 3-4 naponta tölteni kell.
-
-
Joe.36
addikt
válasz
ericdrawen74 #7655 üzenetére
Nálam még most is 3-4 napot elmegy, gyári aksi, lünetta miatt használom a mai napig.
Milyen óra van ami, ilyen jól néz ki, jó anyagminőség, jó kijelző, lehet rajta telefonálni, és van rajta lünetta ?
-
Joe.36
addikt
Redmi Note 13 pro , működik az óra mindenféle trükk nélkül, kiírja hogy nem fog, de aztán minden ok.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, ma azt az üzenetet kaptam a Samsungtol hogy nem fog az órám a 2024 ben kiadott Samsung telefonokkal működni !?
Majd bontotta a kapcsolatot a Note 9-emel, majd utána tudtam újra össze kapcsolni.
Más gyártó telefonjára is igaz lehet ez ?
Nem akarom lecserélni az órát nekem nagyon jó ez így ! ( Sajnos telefont lassan cserélnem kell majd )
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni a jó éjszakát mód figyelmeztetést? Az óra minden nap felajánlja. De én nem akarom használni! -
Joe.36
addikt
válasz
BerekSzilard #5603 üzenetére
Nekem is megvan már egy jó ideje, a munkám közben nehéz rá vigyázni, kapott már jó sokat, de meglepő módodon semmi sérülés nincsen rajta !
-
Joe.36
addikt
Vagy egy olyan alkalmazás kéne ami lejátsza az MP3-mat úgy hogy bele lehet tekerni oda-vissza.....
-
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy lehet videó fájlokat másolni az órára ?
-
Joe.36
addikt
Hogyan lehet videó fájlokat másolni az órára ?
Milyen program kell hogy mp3 fájlokat lejátsza hogy bele tudjak tekerni oda vissza a szövegbe ? -
Joe.36
addikt
Jönnek az értesítések, hívások, sokat mozgok, megy a lépés számláló stb. Nagyon nem nyomkodom, de van pár dolog amit használok.
Éjszakára mindig kikapcsolom, Hetente kb 1X töltöm. Előtte 2 napot ment el csak de akkor ment minden.Szerintem is.
Elég sokat hoz, ha nincs girós ébresztés, és AOD.
-
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy miért nem megy az óra huawei eszközzel ? Note-9 simán megy. De a tabomra ( M3 ) hiába rakom fel a programot az nem látja sz órát....
-
Joe.36
addikt
Köszönöm a válaszokat !
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, milyen az ajánlott üveg fólia rá ? Kijelző mennyire könnyen karcolódik ?
-
Joe.36
addikt
válasz
laszlolczka #4866 üzenetére
Köszi az infót
akkor nem hibás az óra, remélem nem is lesz, szerencsére van rá 2 év gari.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, most vettem Samsung 25% akcióban egy Samsung Gear S3 Frontier R760.
Nagyon tetszik az óra, nagyon szépen megy a Note 9-el.
Stabil a kapcsolat is, az óra tökéletes, csak a magasság mérő nem megy !?
Szoftver frissítve, utána FR is megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest