- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- iPad topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
kutyesz71 #6233 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem tudom volt-e ilyen, mert én nem használtam. Nekem vagy minden szól, vagy minden néma, vagy minden rezeg, de ezt mind kézzel állítgatom.
Mindenesetre ha Ti felváltva vagy az egyiket vagy a másikat akarjátok, hogy jelezzen, akkor ha a frissítésig benne volt, akkor az a legegyszerűbb, ha vissza raktok egy régebbi verziót. Ha az újabbat akarjátok használni, akkor pedig alternatív megoldásként mehet, amít régebben írtam, amíg nem javítják. (Érdemes lehet a Samsungnak az app oldalán jelezni, hátha úgy előbb vissza teszik ezt a funkciót.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest