- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
babosmiki #2761 üzenetére
Mi nem igaz? Hol az ellentmondás? Én ezt írtam:
"Konkrétan az alaplap, a hátlap, külső kijelző, hangszóró és ilyen apróságok kivételével vadonat új telefon kerül vissza a tulajdonoshoz."
Persze hogy lehet, sima ragasztott kijelző az is, mint az összes többi. Talán annyi a különbség, hogy vékonyabb a panel, mint egy átlagos telefoné.
Esetleg az lehet az ok, hogy a hő amivel a ragasztót oldják első kijelző alatt, károsithatja a belső kijelző ragasztását is. De ezt már csak én 'mondanám' indoknak, nem hivatalos.
-
Adamul
tag
válasz
babosmiki #2761 üzenetére
Azóta van fejlemény, ugyanis az ígért 1,5 hét helyett 1 nap után küldtek smst, de amikor azt írták hogy nem a készülékem, hanem az árajánlatom készült el, sejtettem h ez nem sok jót jelenthet. Ugyanis a teljes (egyébként hibátlan) belső kijelzot akarják cserélni gari nélkül mert a zsaner sarkán találtak egy kis kopast. Tájékoztattam őket arról, hogy ezt semmiképpen sem fogadom el, hiszen a javitasra kiajanlott ~260eFt a rossz vicc kategória, főleg h szerintem nem is indokolt annak a cseréje, a hibával meg nem is függ össze, de nem is lepődtem meg ők se. Most megprobalom a Samsunggal felvenni a kapcsolatot, elvileg ők is ralatnak a munkalapokra, hátha legalább vmi méltányosságot kapok, mert ez a békéltető testületes verzió vszeg jobban elhuzodna, de az biztos h állati nagy szívás ez az egész és indokolatlannak is érzem, ha én aki minden telefonjára vigyáz így járt, akkor mi lenne azzal aki még dobálja is mondjuk?
Szóval jól néz ki ez a hajtogathato vonal, de ezek után nem vagyok meggyőződve arról, hogy megegyszer kiprobalnam :/ -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Anime filmek és sorozatok
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest