- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamul
tag
Sziasztok!
Én is egy ilyen telefon boldog tulajdonosa lettem! Egy Oneplus 9 Pro-ról válrottam az alapesetben túl nagy volt, itt optimálisabb hogy becsukva kisebb, de kinyitva meg mégis jóformán tablet méretet kapok. A töltés 25/11w-os sebessége fájó lassulás lesz a 65/50W után... De a kijelző és többletfunkcionalitás bízom benne hogy kárpótol ezekért. Úgy gondolonm, hogy jelenleg semmi értelme nincs ettől újabbat venni, ha még a legújabb fold is megragad ennél a 25W-nál...Egy kérdésem is lenne, elkezdtem "belakni" a telót, rákerült a rengeteg appom amit szépen mappákba rendszereztem. Viszont az egyiket szeretném visszatenni a főmenübe, tehát hogy azon belül ne legyen mappába. Erre az istennek se találtam egyszerű opciót, van rá vmi trükk esetleg?
Köszönöm előre is! -
Adamul
tag
Ohh valóban, most sikerült. Valszeg az lehet a dolog nyitja h tényleg egyenesen felfelé kellett húzni én meg kicsit sréjjen oldalra próbáltam
-
Adamul
tag
Friss Föld tulajkent lenne mégegy kerdesem; hogy hol tudnám kizárólag az ertesitesekrol i aktiválni a rezgést? Mert az fontos h jelezze, hogy de hülyét kapok attól h mindig rezeg is mellé én meg azt hiszem vmi fontos, hogy de itt nem láttam opciót mellé
Köszönöm előre is!
-
Adamul
tag
Sziasztok újra!
Viszonylag friss Fold3 tulajként 2 kérdés merült fel bennem az eddigi használat során:
1. Ez a modell támogatja a (z elvileg speciális) stylust. Használ vki ilyet, érdemes? Én még nem próbáltam, így látatlanba azt gondolom, hogy biztos jó móka, viszont nem tudom hogy mihez és mennyit tudna hozzáadni produktivitásban... Mert kicsit attól félek, hogy mivel nincs helye a telefonban, így vagy elhagyom előbb-utóbb, vagy ezt megelőzendő inkább alapból otthon hagyom preventív jelleggel... csak akkor meg pont ugyanígy nem tudnám használni mint most Érdekelnének ezzel kapcsolatban a tapasztalatok, vélemények.
2. A korábbi telefonjaimon mindig a Onedriveot használtam a képek és videók biztonsági mentéséhez. Ezt tök jó be lehetett konfigurálni, h pl csak wifin csinálja automatikusan, de itt valamiért nem találom a releváns opciókat az alkalmazásban... Ráadásul olyan fura, mintha mélyebben lenne összedrótozva a galériával, ugyanis ha a telóról törlök vmit, akkor onedriveos felhőmből is törlődik, tehát olyan mintha össze lennének kötve, csaképpen így az eredeti célját nem látja el és opciót se láttam a megváltoztatásáraBocsi ha hosszú lett, de remélem érthetően írtam le mindkettőt előre is köszönöm a válaszokat!
-
Adamul
tag
Köszönöm! Elsősorban az érdekelne a tollal kapcsolatban, h mi az amit meg tudok vele csinálni de nélküle nem? Tehát van-e valami olyan előnye, amit akkor is tudnék használni amikor letelt az újdonság varázsa?
Van lehetőség ezt a szinkronizációt visszaállítani a "normál" metódusba, hogy biztonságimentéshez méltó módon kizárólag egy irányba synceljen?
-
Adamul
tag
Köszönöm a válaszokat! Igen, a korábbi telefonokon jól megvoltam toll nélkül, valszeg akkor valóban nem fogom most se hiányát érezni.
Még a másik kérdésem viszont állna; hogy aki használ Onedriveot is, annak sikerült beállítania esetleg a "normál" működésre, hogy csak felfelé synceljen?
-
Adamul
tag
Sziasztok!
Kb féléve nagy boldogan köszöntem be ide nektek, hogy erre a készülékre váltottam, de most elképzelhető, hogy nem lesz tartós az örömöm, ugyanis azt tapasztalom, hogy behalt a külső kijelzőm. Semmit nem mutat, újraindítás során pedig csak értelmetlen "zajos" színeket, de utána megint semmit. A belső kijelzőm hibátlan.
Mivel még garanciális a teló, ezért bevittem az Oktogonba, de ott arról értesítettek, hogy ne lepődjek meg ha majd a belső kijelző cseréjére kapok ajánlatot (ami hibátlan, mert ugyebár a külső halt be)... Viszont azt mondták, hogyha a belsőt kell cserélni az nem lesz garanciális, mert a zsanéron látni egy minimális sérülést a sarkán.
Igazából nem tudom mitévő legyen, hiszen ez olyan érzés volt, mintha azt készítenék elő hogy a külső helyett a hibátlan belsőt kell cseréltetnem, ami viszont egyértelműen gtk, tehát nem fogom kérni... Ez esetben viszont nagyon kiábrándulok ebből a hajtogathatós vonalból, hiszen nagyon vigyázok minden telómra, egyikkel se jártam még így soha.
Szerintetek ez valós lehet hogy a külső kijelző hibája miatt a belsőt kellene cseréltetni? Járt már más is így? Vajon milyen arányban utasítják el a garanciális javítást, külső sérülés miatt?
Csak azért kérdezem ezeket, h mire számíthatok... Azt már meg se említem, hogy annak ellenére hogy direkt szervizmódba tettem a telót, közölték h mindent törölni fognak róla (szerintem a hiba jellege miatt amúgy tök feleslegesen, hisz egyébként is a legfrissebb szoftver van rajta, nem mintha annak bármi köze lenne bármihez :/ ) -
Adamul
tag
válasz TheMiller #2755 üzenetére
Hát most nem tudom már lefotozni, mert leadtam, de minimális. Én tokban hordtam végig, de ott a zsaner miatt pont nem lehet jobban védeni. Nem azt mondom h teljesen kizárt h valaha is leesett volna, viszont az biztos h semmi olyan nincs rajta ami ezt indokolná. Hát kíváncsi leszek mire jutnak, de az biztos h nagyon csalódott vagyok ez az egész miatt
-
Adamul
tag
válasz babosmiki #2761 üzenetére
Azóta van fejlemény, ugyanis az ígért 1,5 hét helyett 1 nap után küldtek smst, de amikor azt írták hogy nem a készülékem, hanem az árajánlatom készült el, sejtettem h ez nem sok jót jelenthet. Ugyanis a teljes (egyébként hibátlan) belső kijelzot akarják cserélni gari nélkül mert a zsaner sarkán találtak egy kis kopast. Tájékoztattam őket arról, hogy ezt semmiképpen sem fogadom el, hiszen a javitasra kiajanlott ~260eFt a rossz vicc kategória, főleg h szerintem nem is indokolt annak a cseréje, a hibával meg nem is függ össze, de nem is lepődtem meg ők se. Most megprobalom a Samsunggal felvenni a kapcsolatot, elvileg ők is ralatnak a munkalapokra, hátha legalább vmi méltányosságot kapok, mert ez a békéltető testületes verzió vszeg jobban elhuzodna, de az biztos h állati nagy szívás ez az egész és indokolatlannak is érzem, ha én aki minden telefonjára vigyáz így járt, akkor mi lenne azzal aki még dobálja is mondjuk?
Szóval jól néz ki ez a hajtogathato vonal, de ezek után nem vagyok meggyőződve arról, hogy megegyszer kiprobalnam :/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest