Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba? -
vilmose33
őstag
Valaki tapasztalt már hasonlót: egy-két hete figyelem,hogy egy ses.-ben vásárolt már az új c-s faliadapterrel és alzapoweres szintén c-s adapterrel ,mindkettő gyors töltő, belassúl a telefon,akadozik ha használom közben. Böngésző,messenger például. Régebbi Samsung töltővel,feleségem LG g6-hoz kapott adapterrel tökéletes, nincs gond.
Megkérdeztem pár napja Samsung boltba azt mondták csak a sajatjával fog tölteni,szoftveres védelem. Szerintem ez butaság illetve a sajátjával is akadozik. -
vilmose33
őstag
válasz
Venyera7 #2799 üzenetére
Vagy a my vodafonból vagy a vodafone oldaláról , be lépés után, le tudod tölteni. Persze ha beviszed vodafone boltba akkor nem kell.
Ha Samsung boltba szeretnéd leadni akkor viszont kell a számla és a garanciapapírja is, tapasztalatom szerint.
Vodafone boltban is kinyomtatják. -
vilmose33
őstag
Nekem még 1 évesen tört be,valószínűleg a félig feljött fóliától. Oktogóni szervizben azt mondták az én hibám. Felhívtam a Samsung supportot, bekértek mindent :garancia jegy ,számla. Telefont bekérték,bevizsgálás után ,kicseréltek ingyen színte mindent. Nekem pozitív a tapasztalatom.
-
-
vilmose33
őstag
Nálam is így kezdődött, majd egy héten belül keletkezett egy fekete csík középen, majd a jobb oldal be is folyt. Szerencsére ingyen cserélték.
Csak az elsőnél volt a kijelző része, most már le lehet szedni,de persze nem véletlen van fent, biztos, hogy sérülékenyebb a belső kijelző érdemes minél hamarább fóliát tenni rá. Nekem is elkezdett a felső részén picit feljönni ,figyelem is ha jobban lejön ,biztos,hogy azonnal leveszem.
Fóliát úgye lehet az Oktogóni szervizben.
Voltam az Etele plázában ott is raknak fel fóliát,a szervízes azt mondta kb. "10" perc és 10-en valahány ezret mondott.
Úgy emlékszem itt is volt aki rakatott fel velük, mindjárt megnézem a pontos nevüket. LCDFix és máshol is van üzletük, minőségről nincs tapasztalatom, de hátha olvassa aki anno cseréltetett náluk és megírja a tapasztalatát.
Illetve rendelsz külföldről, csak a felrakása gondolom nem egyszerű.
Nekem ennyi a tapasztalatom ,várd meg a többiek véleményét illetve tapasztalatát is. -
vilmose33
őstag
Sziasztok
A belső kijelzőt használja valaki fólia nélkül? Megint kezd feljönni a tetején. -
vilmose33
őstag
válasz
Something_ #2418 üzenetére
Nálam is így volt,garanciában megcsinálták. Volt egy kis utána járás.
-
vilmose33
őstag
válasz
csolaca68 #2227 üzenetére
Feljött szép lassan a belső fólia , utána nem sokkal berepedt középen . Bevittem az Oktogóni szervízbe ,ahol azt mondták az én hibám, mivel elmúlt akkor pár nappal 1 éves ezért teljes àron tudják cserélni csak. Viszont korrekten azt tanácsolták írjak az ügyfélszolgálatnak. Az ügyfélszolgálat tőlem is bekért mindent, utána nekem is le kellett adnom ,bevizsgálták,pozitív elbíráltàk ,kicseréltek az alaplapon és a burkolaton kívül mindent ingyen. Kb. másfél hét volt.
-
vilmose33
őstag
válasz
kisgyerek21 #2205 üzenetére
Nálam is ez volt csak 1 èv 2nap után, akkor mèg nem volt fólia, én meg nem vettem le ,semminél jobb. Nem rég írta itt egy mérnök, hogy valószínűleg a feljött fólia okozza.
-
vilmose33
őstag
Szombat este újra indítottam ,szoktam 1-2 hetente- ma reggel nem tudtam telefonálni, szerencsére újra indítás megoldotta. Vodafone a szolgáltatóm,remélem "náluk" volt a gond.
-
vilmose33
őstag
Ma megint volt feloldásnál újratöltés
-
vilmose33
őstag
válasz
csolaca68 #2163 üzenetére
A kijelzőre ugyan annyi garancia-jótállás van mint a telefonra: pl.beég
Viszont a törés-repedés az nem garanciális hiba, de 1 éven belül prémium szolgáltatásként cserélik ingyen, utána ha nincs komolyabb külsérelminyom és írsz a Samsung ügyfélszolgálatnak akkor elbírálják.
Legalábbis nálam így volt. -
vilmose33
őstag
válasz
Gutenberger #2140 üzenetére
Az első évben ingyen cserélik prémium szolgáltatásnak hívják, utána már pénzért. De ha írsz a Samsung supportnak akkor egyénileg elbírálják, nekem is így cserélték. A többi részre a szokásos 3 év garancia-jótállás, ha hivatalos magyar viszonteladótól van,magánszemélyként vásárolva.
-
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Az új frissítés óta van, hogy naponta többször is,képernyő fel oldásnál "összeomlik",persze hamar magához tér. Más tapasztalt ilyet? -
vilmose33
őstag
Boldog új évet!
A belső fóliát mivel szoktátok takarítani, még van rajta fólia? -
vilmose33
őstag
Szia
Sajnálom,de nálam is ez történt, szintén kb.1 évesen. Hozzá szólásomban leírtam mit csináltam. Elnézést nem ide írtam.
Lényeg bevittem az Oktogóni szervizbe, ott elhajtottak, hogy az Én hibám törés,önköltség:215e. ha jól emlékszem.
Nagyon fontos ha 1 éven belül vagy akkor 1× ingyen cserélik!!!
Nekem sajnos pár nappal elmúlt 1 éves.
Felvettem a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálattal. Be kértek mindent, utána bevizsgálták és végül ingyen cserélték. -
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
válasz
herdsman83 #1570 üzenetére
Én vissza küldeném a helyedben, kicsit várnék,hogy legyen olcsóbb-akciós fold4, ott már nagyobb a külső kijelző. Persze te tudod.
-
vilmose33
őstag
válasz
herdsman83 #1566 üzenetére
Nekem ,majd egy év után jött fel. Most vezetik be elvileg az új funkciót,hogy ne kelljen le gyárizni, viszont,hogy napokig tart a csere az tényleg érdekes- mi tart addig
-
vilmose33
őstag
válasz
vinczetibor #1282 üzenetére
Remek hír, sajnos mint írtuk feljebb itt még nem működik a fólíázó gép. Nagyon korekt lenne ha ingyen cserélnék a fóliát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest