Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
Most vettem észre egy konstrukciós hibát.
Ha a belső kijelzőt használom, akkor a külső kijelzőre eső fény erősségéhez állítja be a belső kijelző fényerejét.
Eddig nem értettem, hogy időnként miért sötét a belső kijelző szikrázó napsütésben, ha le van téve a telefon az asztalra.
Most éppen besüt a nap az ablakon, de egy viszonylag sötét szobában vagyok és a belső kijelző ki akarja égetni a szemem.
Kb. 1/3 fényerősség a megfelelő, de teljes fényerőn megy a belső kijelző. Takarnom kell a külső kijelzőt, ha használni akarom a belsőt.
A belsőre is kellett volna rakni egy fényérzékelő szenzort és annak függvényében, hogy nyitva vagy zárva van a telefon, kellene használni a nemlétező belső, illetve külső szenzort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest