Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
"Kompromisszumos: kicsi akku, kevés hely, a hajlítás miatt sérülékeny belső kijelző, látható hajlítási vonal, a hajlítási vonalon el tud fáradni a műanyag és elreped. "
Ezekből egyedül az elreped verte ki a biztit többeknél, mivel nincs erre irányuló bizonyosság még. Az biztos, hogy az akku harmatos (ami érthető itt), a hajlítást érzed, de megszokod (viszont tartalom olvasásakor ha becsillan, azt nem fogod megszokni, hanem majd keresed azt a pozíciót, ahol nem látod). Az sd888 talán ebben a telefonban fűt a legjobban.
A kicsi tárhely kiszerelésfüggő. (Ha a kevés helyet erre értetted.)
A telefon összecsukva a céges notik vastagságával vetekszik.De ezeken túl én még mindig azt mondom, hogy 400-ért is, de pláne a telenoros 330 ezerért baromi jó vétel.
-
-
janeszgol
félisten
Szerintem semmi baj nincs a kamerával. A videók nagyon jók, és Bone baromi jó témát adott nekünk. Az alapkamera fotóit néztem még meg, tök jók. A színek patentek, nincsenek túltolva, a részletesség megfelelő.
Ez egy kurva jó mobil (lenne? Az akku kicsi, és az sd888 rossz választás volt.)A Telenor feltöltős 330 ezres ajánlata pedig páratlan.
-
janeszgol
félisten
Tetszik. 3-4 eve pont ez kellett volna, ezt talaltam praktikusnak. Azonban a Foldnak en is tobb ertelmet latom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szemrevaló, vízálló és gyorsan lemerül az eddigi legdögösebb hajlítható telefon.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest