Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #586 üzenetére
Az akku valóban nem az erőssége sajnos.
Egy nap kihúzható belőle könnyed használattal.
Pl. tegnap hosszú napom volt, 8.00-23.30-ig nem tudtam napközben rátölteni, 12%-kal értem haza. Kevés használattal: a képernyőidő 1 óra 56 perc volt, böngészés, közösségi média.
De volt olyan napom is, hogy 4 óra 30 perc volt a képernyőidő rátöltés nélkül.
Egy powerbank nem árt mellé, vagy töltő a kocsiba, irodába, az élethelyzetedtől függően szerintem.
-
válasz
Akksi nem túl erős szeirntem se, finoman használva egy nap kihozható, kicsit erősebb használattal nem árt rátölteni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
[link] 170k+
Akksi: ha sokat van használva es nincs töltő a közelben, érdemes egy powerbank. Nemrég reggel 9tol 19h-ig kirándulást nyomtam ve powerbank nelkul, sok foto, videó, telefon, épphogy kibirta.
Általánosságban pedig éjjel nem töltöm, délelőtt irodában picit fent van a töltő padon, ha kell, delutan is ra töltök, onnantól kibírja másnap reggelig gond nelkul
Új hozzászólás Aktív témák
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest