Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cracky86
aktív tag
Csak ezt hittem ez nem újdonság, már a sima gombos buta CAT is beázott, és nem volt a legjobb minőségű, csak a neve ami eladta. Aki ilyen telefonokat vesz nem iphone x-et vagy S9edge-et, az általában utánuk olvas hogy mi a gyengéjük. A másik két említett gyártó viszont tudtommal normális minőségű készülékeket ad, csak drágább mint az XC és nálunk nehézkes beszerezni.
-
cracky86
aktív tag
Én Defy után váltottam xcover-re, szerintem maradok is, főleg hogy már rendszert is frissítenek újabban. Annyi pluszt nekem hardveresen nem ad szerintem más gyártó sem -főleg ilyen árkategóriában- hogy megérné váltani. Sebességre ez is elég, bár néha vannak nyűgjei (kis akku, nem mindegy milyen üvegfóliát teszel rá, bekapcsolja a zsebedben a zseblámpát, vagy újraindul, illetve egy két kisebb szoftveres gond) de ezt el lehet neki szerintem simán nézni azért cserébe hogy nem kell úgy bánni vele mint egy hímes tojással. A Sonim komoly lett, csak kicsit érdekesen néz ki és az ára...
-
cracky86
aktív tag
válasz
question man #83 üzenetére
Nekem az utolsó frissítés után jó, Xpro üvegfóliával
-
cracky86
aktív tag
Levettem az üvegfóliát, gondoltam ne legyen rajta, ha viszem vissza gariba, és most tökéletesen működik. Hibás lenne a fólia?
-
cracky86
aktív tag
A régebbi rendszerrel is csinálta? Ha fel tenném azt lehet javulna?
-
cracky86
aktív tag
Üdv! A touchscreen csak nekem kínlódik? A Kijelző bekapcsolása után kb fél percig össze-vissza érzékel,-már ha érzékel-. Xda-n, és külföldi fórumokon találtam még hasonló problémát, de megoldás nincs rá. az sgxc 3-mal is ez volt mikor megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma HD kijelzőre, IP68-as por- és vízálló védelemre, valamint takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest