Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, sokkal jobb, kerek 1 nap használat után (végig rajtam volt a zuhanyozáson kívül), kevesebb, mint 30%-ot fogyasztott, és még egyszer sem töltöttem (tegnap jött meg), vagyis valszeg 1 héten belül még javul az üzemidő, mint ahogy a korábbi órákkal is történt.
Nálam szerintem simán lesz 4-5 napos üzemidő, mint ahogy a 44mm-es GW4-gyel volt bő 2 nap, vagy szűk 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Dupla akku, hőmérő és terepre szabott titánváz: kihívót kaptak-e az elit sportórák?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest