- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
válasz
Mi a Manó?! #10671 üzenetére
Nem mókoltam semmit rajta.
autotaxmo: agyhalottmódon?? ( tipikus áldozat hibáztatás...
) Hivatalos frissítés!
-
autotaxmo
őstag
válasz
Mi a Manó?! #10671 üzenetére
Ezt maga a samsung sem tudja elnezve a balf*sz fejlesztoket. Termeszetesen semmit nem akarnak kommunikalni vagy beismerni es kiadni egy kozlemenyt, hogy kedves userek, most egy ideig mindenki felejtse el a frissitest es mindent visszavonunk, hogy meg veletlenul se lehessen veletlenul frissiteni az orakat. Igy jelenleg ott tart a dolog, hogy aki korultekinto, az nem esik neki a frissitesnek agyhalott modon, mert benne van a pakliban hogy egy teglat csinal az orabol es utana megy a siras.
-
bordi10
senior tag
válasz
Mi a Manó?! #10662 üzenetére
Doboz hátulján, a vonalkódos matricán.
-
gippazoid
őstag
válasz
Mi a Manó?! #10588 üzenetére
Ott a GW5. Pont ilyen. Nagyobb akksi, pár mm-rel vastagabb. Ronda is.
-
rotring
csendes újonc
válasz
... mert akkor nem tudnának egy év múlva egy újabb-(kicsivel)jobb termékkel előállni.... csak egy picivel többel... üzletpolitika, aminek mi isszuk meg a levét...
-
DrDoktor
senior tag
válasz
mivel adod el a következőt ha mindent beleraksz?
-
gippazoid
őstag
válasz
Mi a Manó?! #10577 üzenetére
Nem jól tudod. Az akku mérete az óra méretétől függ. Ha nincs bekapcsolva az e-sim akkor ugyan annyit működik, mint a csak Bluetooth-os.
A 46 és 44 mm-es óráknak van nagyobb akkuja, a 42 és 40 mm-esnek kisebb.
-
rotring
csendes újonc
válasz
Mi a Manó?! #10571 üzenetére
Yetteles vagyok. Van egy előfizetős számom a Samsung telefonon. Van egy feltöltős kártyám (amit ritkán használtam), amire évente ráteszek 3000,- ft.-ot. Ezt rátetettem az E-simes okosórára, és ha rajtam van az óra, átirányítom az előfizetős kártya számát az órába "integrált feltöltős kártyára", és "otthon hagyhatom a telefont" És az órával is tudok telefonálni, (amig el nem fogy a 3000,- Ft.) a beintegrált feltöltőkártyával. Samsung Buds+-al használom. TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK!
-
vilmose33
őstag
válasz
Mi a Manó?! #10573 üzenetére
Kérdez rá lehet,hogy már van. Illetve ha nem drága és szükséged van rá,jó a külön szám is,átirányítod mondjuk ennek is van költsége,ha nem kell kikapcsolód. Akkor úgy viselkedik mint a bluetooth-os tudtommal.
-
vilmose33
őstag
válasz
Mi a Manó?! #10571 üzenetére
Az E-sim ből tudtommal 2 megoldás van, az első verzió,hogy klónozák a meglevő számod ez a multisim és csak a Tmobilnál van tudtommal azért kérdezd meg ha ilyet szeretnél, ez jelez minden eszközödön.
A másik ,hogy kapsz egy új számot-elöfizetést hacsak nincs átirányítva csak az órán jelez. Szolgáltatomnál még nincs multisim tudtommal, nem foglalkoztam vele.
Ha megy az Lte akkor csökken jelentősen az üzemidő. -
palee69
senior tag
válasz
Mi a Manó?! #10561 üzenetére
Tapasztalat a Spigen Rugged Armor Pro nagyon brutál és kényelmes viselet.
Nekem annyi a "gondom" vele,hogy nem tudom töltőpadon tölteni.
Kialakításánál fogva nem lehet ráfektetni. -
subset
senior tag
válasz
Szvsz is a Spigen a jobban kinéző.
Pl. Emag ? Ingyenes szállítással automatába ?Én valami ringet fogok rá venni, aztán ha még nyáron is meg lesz akkor majd egy ilyen Spigen tokot is. Most a hosszú ujjú több rétegű öltözékekhez kényelmesebb ha minél laposabb az óra...
-
DrDoktor
senior tag
válasz
Ringke air sportot használok az remek csak hogy még jobban összzavarjalak hehehe Tokbarat a saját üvege is hozza
-
subset
senior tag
válasz
Mi a Manó?! #10544 üzenetére
Az órára nincs viber telepítve nálam.
Nemcsak, hogy látom az üzenet tartalmát, de még válaszolni is tudok a felkínált lehetőségekből rájuk.
Ugyan így működik ez a whatsappnál is ami szintén nincs telepítve az órára....
Samsung a telefonom, lehet ez is számít, bár nem kellene, hogy így legyen.https://help.viber.com/en/article/extra-features-android-and-wear-os
"Wear OSViber is available on smartwatches using the Wear Operating System (Android).
To use Viber on your watch:
You must have Android version 5.0 or higher on your phone. You must have Viber version 5.3 or higher. Open your watch’s app on your phone and enable Viber.
Functions*:
You can receive text messages. Your watch is synced to your phone. If chats are muted on your phone, they will also be muted on your watch. GIFs and animated stickers can’t be played. To read a message, tap and drag down on your screen to scroll. You can reply using speech-to-text options or by selecting from the available phrases. To send a new message, open Google’s Assistant and state that you want to send a message to (name of the contact as written in your contacts list) using Viber saying (your message). You will see an incoming call on your watch.
*Since each watch model is different, the above information is general and may not apply to your watch." -
Szpisti
addikt
válasz
Mi a Manó?! #10537 üzenetére
Ilyen van fent nekem is: [link]
De érdekes, most rákeresve én sem találom az áruházban... Pedig onnan van... -
subset
senior tag
válasz
Mi a Manó?! #10537 üzenetére
Semmit nem kell telepíteni az órára a viber üzenetek megjelenítéséhez....a gboard nem is tudom hogy jön ide junkhead ?
Szóval a Watch managerben:
Óra beállításai -> Értesítések -> Speciális ért.beáll. -> Megjelenítés részletekkel - legyen bekapcsolva -
junkhead
aktív tag
válasz
Mi a Manó?! #10531 üzenetére
gondolom gboard-ot elsőnek felraktad, alapértelmezettre állítsd, és wearable-ben állíthatod be a vibert, messengert stb.be.
-
Szpisti
addikt
válasz
Mi a Manó?! #10531 üzenetére
Igen, van Viber kiegészítő app az órára, azt kell feltenni, és tudod olvasni az üziket, sőt válaszolni is tudsz.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
Mi a Manó?! #10528 üzenetére
Ha elíndítod a az edzést (túrázáshoz gyaloglás)autoamatikusan használja a gps-t és rögzíti az útvonalat
NAvigálni szintén ott a gyári google maps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged