Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Javaslom majd egy ilyen beszerzését hozzá.
Többen használjuk, nagyon jó.(Azért linkelem most mert most jutott eszembe és sikerült vissza keresnem. Ha már ott voltam, gyorsan ki másoltam.)
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Chrys_
addikt
Nálunk most január 1-től kétszeres lett az áramdíj, ezért éppen jól jön ez a tablet a PC helyett (az is marad, de csak játékra kb.). Eben a méretben a dupla ablakos működés is használható végre. Azért egy Office 365 előfizetés kell hozzá, mert az legalább (talán) nem okoz kompabilitási hibát a dokumentumokban, táblázatokban, amiket PC-n használok.
Egy billentyűzet azért nem árt hozzá. Az eredeti nagyon drága, de vannak alternatívák. Nekem most inateck KB01101 van, de ha be tudok jó áron szerezni gyárit tokkal, akkor cserélem.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Azt nem tudom az S6lite milyen.
Ez viszont nagyon szépen szól. Szeritem viszi a pálmát. Ezen a téren sem fogsz csalódni.
Mi simán szoktunk filmezni rajta és Youtube is sűrűn szól.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest