Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
El mondom én hogy szoktam.
Nem szoktam hagyni 15% alá merülni, csak nagyon ritkán.
éjszakára szoktam bedugni tölteni és reggel húzom le.
Ezt így csinálom kb. az első telefonom óta és soha nem volt gondom az akksival.
Szerintem az tudja rongálni, ha mindig rá töltesz majd le húzod. A töltésnek van egy karakterisztikája, nem lineárisan halad. Szóval nem olyan, mintha pl.egy vödörbe öntögetnéd a vizet poharanként. A karakterisztika megszakítása sokat árt sz akksinak. Szerintem 85%-nál lehúzni sem szerencsés e miatt, de persze vannak ellen vélemények.
A gyors töltésről valahol azt olvastam, hogy nem kérosítja az akksit. Volt egy kimutatás, ahol 2 azonoskészüléken tesztelték. Az egyiket csak györs töltéssel töltötték, a másikat csak normál töltéssel. X ezer ciklus án az jött ki, hogy a gyors töltött akksi kapacitása 1% romlott jobban, mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez most a legdrágább, legtöbbet tudó tablet, amit a Samsung kínálni képes. Nem csak tartalomfogyasztásra, hanem munkára is való, de megvannak a korlátai.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politikai mémek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- ASUS notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest