Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7632 üzenetére
Pár romot végigpróbáltam,de mindegyiknél volt vmi bibi,kivéve a SlimKat-ot,ráadásul ennek a legjobb az akkuideje. Alapból Nova van benne-ez sem véletlen,bár én megvettem,mert több szolgáltatást nyújt,mint az alap verzió. témákat nem nagyon próbálgattam,sőt,nem is néztem,a Novának vannak egyéni ikonpakkjai,azokkal eléggé jól személyre lehet szabni.
-
Lacopapi
addikt
EZT találtam,ez alapján Vietnami a készülékem és - nem tévedtem sokat -,1 év 7 hónapos
Legalábbis a serial alapján,de miért is ne lehetne?
-
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7599 üzenetére
Én sem vagyok oda a fóliáért,de biztosan megőrülnék,ha ezen a nagy kijelzőn sok kis karc lenne....szóval vettem egy fóliát (ebay), és nagyon nem bántam meg,mert figyelmetlenségből nem ultra clear lett,hanem matt. Viszont most nem magamat látom,hanem a kijelzőt és napon is tökéletes...szóval néha még jó is lehet
Mindemellett az én tabom is vagy másfél éves (tényleg,ezt hol lehet ellenőrizni?),és semmi karc nem volt rajta,mikor átvettem,azaz nem olyan kényes a kijelző. -
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7592 üzenetére
Jó eséllyel nem fogsz benne csalódni,nekem sincs meg régóta,de egyre inkább örülök a választásomnak (használtan vettem,de semmi baja),hacsak nincsenek extra igényeid,bőven elegendő napi használatra,gyors,megbízható,remek kis készülék
Mondjuk,személy szerint egy MIUI romnak azért örülnék -
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7590 üzenetére
Defy,HOX már megtréfált azzal,hogy kicsit később indult be (olyankor a frász jön az emberre),ennél gondolom azért csak nagyobb az akksi,tehát valamennyivel több idő kell az újraélesztéshez. Szóval nem szabad hagyni lemerülni,de eléggé jó az akkuideje a tabnak - főleg a SlimKat rommal,de alapból sem rossz.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7588 üzenetére
Ezt kár volt leírni,mert semmi különös nincs benne,a telefonoknál is így van,hogy egy ideig nem engedi visszakapcsolni,csak ha már van valamennyi szufla a készülékben. Mindenesetre,ezt sem érdemes csutkára meríteni,mert bár valóban van védelem,pár százalék még marad az akkuban,de azért nem használ a telepnek. Az meg főleg nem,ha lemerülve hosszabb ideig áll.10% körül már érdemes tölteni és akkor nem lesz semmi gondod sem
-
Lacopapi
addikt
Nnnna...SlimKat fenn van,ráadásul nem is ismeretlen,hiszen használtam már a HOX-on is
Szóval szuper,minden rendben,az akkut majd meglátom,most míg belakom,nem érdemes nézni. Aki már régebben használja : Dalvik,vagy Art a jobb ezen a táblán? Telefonon csak annyi különbség volt,hogy sok mindent nem fogadott el telepítésre,de nagy különbséget nem észleltem semmiben sem.
-
Lacopapi
addikt
válasz
hanyutamas #7565 üzenetére
Nem lehet,hogy csak a kábellel van gond?
-
Lacopapi
addikt
válasz
Weeman1 #7559 üzenetére
TWRP-nél csak .img fájl van,nem .tar,akkor ezt hogyan tudom feltenni? Mielőtt leharapnátok a fejemet,olvastam a leírásokat,de ezzel kapcsolatban nem találtam útmutatást (cwm-nél is a frissítés .img,ha jól láttam),root és recovery van fenn,mint írtam már,csak ez utóbbi ugye régi.
Slimkat letöltve várakozik -
Lacopapi
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm,lassan rászánom magam,a slimrommal szemezek
-
Lacopapi
addikt
Üdv mindenkinek,tegnap rászántam magam és vettem kéz alól egy ilyen (only wifi),tabletet...most ismerkedünk,bár a root-on meg a cwm-en már túl vagyok,most új romon elmélkedek,de még csak nézelődök.
Kérdés csak annyi,hogy a 6.0.1.1.-es cwm elég a telepítéshez,vagy vmi újabb kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest