- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
válasz
zsoltyyy #352 üzenetére
Ezek mind lehetőségek, ha akarom, akkor nekem is egy 5x5ös rács az egész, DE ezen felül tud többet is, és ti ezzel kötözködtök
az a baj hogy tudja, felháborító, hiszen éppeszú ember nem használja ezeket, csak elrontja a rendszert
szóval szabadkezet ad a felhasználónak
áhh, FALnak beszélekjó éjszakát
-
LSL1337
őstag
(igen a tripla poszt valóban "jól" mutat, de külön posztra válaszoltam, ráadásul még közben a posztba is beleszerkesztettek amire válaszoltam
átment ideiglenesen chatszobába a topic)
-
LSL1337
őstag
mekkora mázli hogy a Te rendszered EGY féle képpen lehet rendezni, az mégis az összes lehetséges variáció közül a legjobb, érdekes
-
LSL1337
őstag
A GTs kép az én lock screen-em, rajt is a usernevem
és mitől lenne káosz?
ha bemennék a lakásodban és nem találnám a WCt vagy a fürdőszobát, akkor káosz?, vagy mert nem igazodnék el a PCden a mappaszerkezeteden (gondolom nem mindent az asztalra teszel) nem te rendezted, nem igazodsz el rajtaés itt is ki lehet tenni 20 gombot egymás mellé, akkor az már minimalista
, így hogy megvan a szabadságom a többre, így már disznóól, gratulálok
iOS5 után ki ne merj tenni egy rohadt widget-et a homescreenedre
-
LSL1337
őstag
válasz
zsoltyyy #340 üzenetére
50 mega havi csomagban vagyok a telóra, és egész hónapra belefér a FB notification, gmail óránkénti sync, plusz last.fm scrobble minden zene után
ez kb 30 megát teszi ki egy hónapra, de este wifin van mondjuk, minden 2.3.3-nés ez megint csak tapasztalat, nem halottam.
androidon mi történt volna másképp? ugyan úgy nekemadta volna. De ha megkérdeztek volna vásárlás előtt, akkor mindketten SGS2-t nyomogatnának
miben fejletebb?
feloldottam a lockscreent, és már majdnem tudok mindent amit tudni akarok
ez hol csilivili?
befrissül az összes widget a háttérben, plusz also statusbarban is ott lehet 1-2 program (zene, IM)tegnap este linkeltem egy szép nagy listát android vs ios ÖT, szóval az egy évvel későbbi verzió mit tud felmutatni
szépen lecopyz mindent, amivel nem is lenne baj, ha nem minden nevetséges apróságggal pont az apple menne a bíróságra -
LSL1337
őstag
válasz
zsoltyyy #337 üzenetére
Galaxy Tab 10.1 Home Screen
vs
Ipad 2 Home Screenés akkor ugye az iOS a fejletebb
D
mint írtam korábban, a családban van 2 iPhone 4, és mind a kettőt nekem kellett beállítani, mert a tulajnak lövése nem volt róla hogy mit hogyan, nem analfabéták, nem facebookoznak, nem az ő világuk ez az egész
a cikkben is le van írva hogy out of the box tud minden alap dolgot, ezt sem bonyolultabb használni
itt legalább nem kell mindig beírni a jelszavam ha "veszek" valamit a marketrőlde iPhone 4-en is eltűnt 2 napra teljesen a 3g, (természetesen a menüben be volt kapcsolva)
3-4x restart, repülőgépes mód ki be kapcsolgatással egyszer csak visszajöttnem tudom miért kell iOSt annyira fényezni hogy az hibátlan, tökéletes ui
amikor az abszolút laikus iPhone 4 user, aki még életében nem halott arról hogy iOS vagy android, az volt az első benyomása a galaxy tab-omról, hogy ugyan az az operációs rendszer van ezen is, mint az ő iPhone 4-én, legalábbis nagyon hasonló, legalábbis felépítésre.
persze nem értette miért kezdtem el nevetniott a 2 kép, többet mond 1000 szónál
-
LSL1337
őstag
Igen, csak te vagy olyan fene művelt, hogy megértsd az érettségi szintű közepes angolt.
segítenél lefordítani nekem, mert rajtad kívül senki nem beszél angolt az egész országban...
Telefonnál a kisebb hely miatt teljesen más a helyzet a widgetekkel, windowson én is 1-et használok csak, de tableten teljesen más felhasználói élményt nyújtanak, de befejeztem a vitatkozást olyannal, aki még nem használta, és szerinte csak lasabbá teszi a telefont, semmi értelme..., és hogy az android ugyan ott van (pláne tableten) mint 2 éve...
nem a több éves Steve keynote-okból kéne az android híreket összeszedned
-
LSL1337
őstag
komolyan azzal érveltek hogy a widget hátrány?
a mail, időjárás, music, battery graf, rss feedek, ez mind hátrány, hogy lockscreen után EGYBŐL látom az ÖSSZESET, nem kell átmásznom 4 appon, és ezeket is akárhogy kombinálhatom
és kb az a véleményem erről is mint az eladásról, attól a platform nem rosszabb mert találnak olyan embert akinek nem tetszik
google meg akármit talál, ha arra keresek rá hogy ki szerint übersirály a tab és fos az ipad, akkor azt adja ki, ha meg arra keresek rá hogy ki szerint fos a kukásdoboz és az alma a király, akkor meg azt adja ki
1 linket kértem, erre nem voltál képesvoice search is haszontalan
de a flasht is bebizonyítottátok hogy haszontalan
ezek mind a rendszer hiányosságai, csak ti már megtanultatok együttélni vele
ezeket ne hívjuk már előnynek -
LSL1337
őstag
Akkor nyitottam egy topicot, akinek ilyen kütyüje van az fáradjon át, és ossza meg tapasztalatait
http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_tab_10_1_wi-fi_es_3g_tulajok_topikj/friss.html
-
LSL1337
őstag
xda-n van 5-6 féle ROM, de csak 1 féle van a 3G modellhez
épp pénteken került fel a szeptemberi FW-é, de ez csak rootolt, deodexed, ADB blokkos, semmi modosítás nincs rjta
én most jelenleg júliusi FWn vagyok, mert ehhez találtam csak no-tw patch-et, és nekem az alap Touch nélküli user interface jobban tetszik
van itt PHn valami GT 10.1 topic? valóban jó lenne
-
LSL1337
őstag
jó hogy teljesen igaz legyek, a belinkelt listából nincs benne minden 100%ig a jelenlegi androidban sem!,
// ha jól számoltam 2 dolog, de a PC nélküli update-ben nem vagyok biztos -
LSL1337
őstag
válasz
Oppenheimer #280 üzenetére
http://www.ibtimes.com/articles/212980/20110913/ios-5-android-iphone-5-ipad-2.htm
ebből a listából jelenelg SEMMI nincs a 4.0-ban, és mind bent van a ginger/honey-ban
hiszed vagy nem, 1x kellett újraindítanom eddig a tabot, de akkor is root+script editor+ custom task scriptekkel játszottam, és félrenyúltam, ekkor találkoztam pár FCvel, ezen felül normális felhasználás során nem
akkor még1x leírom erdőke, neked a kevesebbet tudó elég, ezt kifejtetted
ismét leírom, akinek nem, azt ne nézd hülyének, ennyi
és nem kell szentként kezelni az i termékeket sem, azokkal IS van probléma, lehet hogy kevesebb, de ez a zárt rendszer sajátossága (2 céges iPhone 4 van a családban, és azzal is volt néha kis vesződés)havi 2ezerért 2 giga mobilnetet kapok, ezt nem nevezném egy szintnek a 10-15ezres iphone T-s havidíjakkal, szóval a 48 ezer 2 évre, azt hozzádobom az induló 125ömhöz, akkor érkeztem 173hoz
szóval 13ért lett 2 évre havi 2G mobilnetem, de ez zárójel -
LSL1337
őstag
olvasd végig az egész kommentem, és akkor rájössz az értelmére
miért nincs az iOS-ben flash, mert Steve nem akarta, semmi más akadálya nincs(lsd. JB), és te egy véleményen vagy vele, ez a te jogod, de ne nézz mást hülyének, mert nincs veled egy véleményen
gagyi másolat?
vékonyabb könyebb nagyobb felbontás fejlettebb oprendszer, azonos ár, de EZ GAGYI neked, mert nincs rajta alma pajzs
2 kérdés, mert mindig átsiklasz felette
1. 125ezer, 2 év hűséggel, 3G modell, ehhez képest az ipad 2 3G 150 felett kezdődik
2. iOS5 vs jelenlegi android, ha ios annyival előrébb van, akkor miért 1 éves android featureöket másol? 0 újjal kb?
-
-
LSL1337
őstag
benchmark, semmit nem mutat
itt 1-1
milyen 5 ezerrel drágább?
1 áron, van, és általában 3G 2 év hűséggel sokkal olcsóbb, mert a ipad2 sehol nem kapható szolgáltatónálzöld kukásdoboz? úgy érted ami 1 generációval az ios előtt van?
fuss végig kérlek az ios5 feature-ökön, és mutass rá arra hogy melyik nincs benne fél éve legalább az androidban?
widget, cloud, notification
jah, hogy 2011 van?, de szerencsére neked ebből egy sem kell, maradj csak 4.3-n
http://www.youtube.com/watch?v=7aVttB25oPo
nem, nincsenek tegra 2-es gamek..., de van konzolom, nem tableten játszok 3D játékot, ide elég az angry meg a cut the rope
-
LSL1337
őstag
szintetikus benchmark, WoW, felülmúltad magad
mi lesz a következő, exklúzív játékok grafikájáról csinálunk pixel elemzést?végigolvastad amit leírtam?
fogtál te már GT 10.1-et? olcsó műanyag?
valamilyeik nap fussunk már össze, gondolom te is BPi vagy, és megnézheted élőben is ezt az olcsó szart
GT 10.1 HDMIn viszont csak 720p jelet ad ki, de az legalább kitölti a képet
egyik készüléknek sem a HDTV kapacítás az erőssége
-
LSL1337
őstag
? fórummotor
törölhető
-
LSL1337
őstag
közbe még szerkesztettem egy pár sort
igen autós hasonlat felesleges volt, de továbbra is tartom, hogy az eladás adat miatt nem lesz jobb a készülék
sien: nem bánt, mindenki arra költi a pénzét amire szeretné, csak az bánt hogy az eladást featurenek tekintik, és ezzel pedáloznak
-
LSL1337
őstag
bylan:
nem 100%osan, de kérdezz meg akárkit, lövése sincs az embereknek attól hogy TAB, max annyi eszébe jut hogy az az ipad izé nem?akkor ezen belül a galaxy tab 10.1-ről szerinted ki tud?
vagy specifikáció?
ki kezd el kutatni ilyesmi után, az átlag user biztos nem
tab téren marketingben elég nagy előnye van ipad-nek, de ettől nem jobbigen, autós hasonlat
de akármiben is, a legnézetebb, legnépszerűbb, legjobban fogyo, mindig az a legjobb?, te sem gondolod komolyan hogy az eladás és a készülék képessége közt 1:1 korreláció van
szóval az ipad2 100x jobb mint a GT 10.1, ezért támadja az alma minden országbannem a fizikai méretre gondoltam, mert az nem számottevő, de abban sincs lemaradva, kicsit még a többi előtt is van
16:9, android, ez az előny, és ugyan olyan vékony, ugyan olyan nehéz, és ugyan annyiba kerül (MSRP, de magyar kiskerárak is kb ugyan ott vannak)fizikailag és árilag ugyan annyi, ezt feltehetjük szerintem, akkor marad a kijelző (egyértelmű, bár a képarányt elfogadom, hogy van akinek jobb a 4:3, de általában jobb a 16:9, de hátránynak biztos nem hátrány)
szóval akku ugyan annyit tud, gps wifi, blue, ugyan az, marad az oprendszer
a többet tud vs egy pillanatra beakad, és a teljes szinte asztali browser, SZVSZerdoke dobj egy példát légyszi hogy a szolid 200k app választékból nekem mi nincs, írj egy feladatot amit nem tudok ellátni a tabommal, de pedig gond nélkül a pad2-del
-
LSL1337
őstag
erdoke te álomvilágban élsz, az ilyennel vitakozni sem lehet
minden korábbi mobil app gond nélkül elfut, és van elég sok honeycomb optimalizált cucc is, és minden nap egyre több lesz
NEM akad, hardveresen erősebb, de sorold csak a mesédamúgy HDMI USB és SD kártya is elérhető a galaxy tab 10.1-hez is, de mind csak külön átalakítóval, amik 5-7-rugóért vehetőek
nem elegáns megoldás, de akinek kell, az megveheti
valamit fel kell áldozi a vékonyság határánBlyann: a készülék képessége, mi más
szerinted az eladási adat az 1:1-ben reprezentálja a cucc tudását?
Golf a legjobb autó a világon?
erdoke, Ipad melyik szolgáltatónál kapható?, mert ha ott nézem, 2 év hűséggel 125.000 a 3G-s a T-nél is és a Telenornál is
ha 2 évig fizetem a 24x2e-t, akkor 125+48 = 173, és van rá 2 évig 3G-m (nem teljesen fair összehasonlítás, mert ehhez a díjcsomaghoz kell arany szintű T előfizetés, de az sem ritkaság)
-
LSL1337
őstag
jah és még egy dolog
honeycomb nem használja túlzottan OS szinten a 2. magot, szóval az októberben esedékes android 4.0 Ice cream sandwich még tovább fog (vélhetően) gyorsítani a cuccon
és nehogy felhozd az eladási adatokat erdoke, mert amiből többet vesznek az nem azt jelenti hogy jobb
pláne amennyi birka (nem csak azok, de a sokan a hype miatt veszik, ez a menő etc)
a marketing adja el, nem csak a tudása
nyílván nem rossz termékek, de jelenleg nem a legjobbak, PONT -
LSL1337
őstag
erdoke unalmas már a ipad2 kommentjeid olvasni
van jobb mint a régi pad, nem szégyen, de egyesével mindenhova be kell írnod hogy az ipad2 mindenbenjobb fúj samsung szintű szarjaid már tényleg unalmasak
TW-nélküli stock honeycomb custom ROMal 15 widgettel sem akad nekem az asztal vagy 30-40 ikonnal
2 hete napi szinten használom a T-nél vett 10.1-et, és MAXIMÁLISAN csak ajánlani tudom
nem egy netbookal van egy kategóriában, hanem egy közepes notebook-al, azért kerül ennyibe
igen, van amit nem tud, nem olyan jól tud mint egy közepes laptop, de ennyiért ezt a sebességet 10 óra akkuidővel normális mobilnettel nem kapod meg máshogy
ha az iOS annyira az android előtt van, akkor iOS5 gyakorlatilag miért full android feature-kkel jön ki?
most nem érdekel a 2005ös 1024x768as felbontás, de 1 év múlva ipad3 kijön, akkor minden kommentedet a 3MP-eles kijelzővel kezded majd, alig várom...
Google Music, kis trükközéssel elérhető magyarországon, nagyon jó zenére,
telenoros hipernetről is írhattatok volna, mert ez az egyetlen tab ami tud 20megabit körüli mobilnetet az új pesti HSPA+ hálózatokon
a nagy ritkán egy pillanatra elgondolkodik az asztal fél mp-re, hát kibírom, mint hogy widget -ek nélkül egy app grid legyen az asztalom
ha az appgrid-et huzogatom jobbra ballra (ami az ipad asztala gyakorilatilag), akkor az a 0 terhelés ennek sem okoz gondot
mielőtt megvettem voltak kétségeim, de azóta nincsenek abszolút
bizonyos értelemben túl is teljesíette őket
jah és T-nél ha aranykártyás vagy, akkor havi 2ezerért 2 giga mobilnettel el lehett vinni
33-ért, maradék 90-et emg 0% THM-el 2 év alatt lehet törleszteniés nem a T-nek goldogozom, net miatt anyáztam velük eleget, de a tab 10.1 az év pozitív csalódása volt számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre kis hazánkba is megérkezett a Samsung ultravékony formatervvel és egyedi felhasználói felülettel operáló táblagépe. Vajon megérte várni rá?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest