- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Most ne tereljünk, azt mondtam kilőttél egy konkrét és objektív adatot, mert az nem releváns.
Mi maradt? Ezért kérdeztem.
Nem mondtam, hogy 100x jobb, még csak nem is foglaltam állást, hogy ráböktem volna az iPadra, csak kíváncsi voltam Te milyen mutatóval indoklod, hogy jobb a Galaxy 10.1.
Mittomén, gyorsabban indul el a fingós app, vagy az xy valami z-vel több izét rajzol ki egység idő alatt, vagy bármi, ami objektíven meggyőző érv az egyik mellett a másikkal ellenében - miszerint az egyik jobb, mint a másik. -
sien
aktív tag
miért bánt annyira téged hogy most a legjobbat veszik a legtöbben? biztos vagy abban hogyha m6 os bmw-t adnának a golf árán akkor is a golf lett volna a legtöbbet eladott autó? vagy te nem látod a borzalmas sántítást a hasonlatodban, vagy nincs és én értem félre.
azért támadja az apple mert pofátlanul loptak.
és nem 100% jobb könyörgöm hanem simán jobb. te ha két kb azonos árú terméket nézel csak akkor választasz ha az egyik 100x jobb mint a másik? ha kicsit jobb akkor melyiket választod? nem kell 3x sem jobbnak lennie hogy 100x annyit eladjanak belőle. elég egy kicsit jobbnak lenni.
de egyre jobban kevered magad ezekbe a dolgokba, ennyi energiát nem ér az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre kis hazánkba is megérkezett a Samsung ultravékony formatervvel és egyedi felhasználói felülettel operáló táblagépe. Vajon megérte várni rá?
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest