Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Eladó vált egy ilyen készülék. [link]Tudom nem illik, elnézést, csak hátha valakit érdekel.
-
bigdee888
tag
Bocsanat, akkor rosszul gondoltam.
Legalabb kellemes volt a csalodas... -
bigdee888
tag
Bekapcsolva felejtettem...
Meglepődtem egy hangyányit, mikor megláttam.
-
bigdee888
tag
A hátoldali kamera nem.
Működni működik - legalábbis nekem - de amikor fényképeznél, Force close felirat következik.Más különösebb problémáról nem tudok, de lehet jobban jársz, ha meglesed XDA-n a megfelelő topic-ot.
Bocs a kései válaszért, amikor először olvastam, nem láttam, hogy nekem van címezve.
-
bigdee888
tag
Szia!
En is megijedtem, hogy virusosak ezek a root-olo cuccok, de kis utanajaras utan sikerult kideriteni, hogy ezek lenyegeben trojaiak, csak a szamitogepre nezve artalmatlanok.
Egy biztos: mindenkepp megbizhato oldalrol szedd le, mert az ordog ugyebar sosem alszik (ezert olyan karikas a szeme)...
A virusjelzest a kivetelek koze torteno felvetellel kikerulheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest