Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Nemtom mennyiért vennék meg..én 33-ért feltettem, ha elviszik, akkor annyiért odaadom.
Nem nagyon elromlós...valószínűleg a nagyobb helyen normálisabban tudták elhelyezni a gaxay s hardverét ami miatt kisebb a hiba esélye is, ráadásul a kijelző sem amoled, így a beéégés veszélye sem fenyeget ami szerintem a garanciális propblémák szintén nagy százalékát adják sgs-nél.
Volt egy olcsón árusított fehér széria a MediaMarkt-ban amivel voltak gondok, de az alapból volt, és nem utólag jött elő.
Ha garipapír megvan, akkor hiba esetén javítják...nem kell hozzá számla, de ha nincs meg, akkor hiába garis "elvileg" 2013 decemberig ... nem szériaszám alapján nyomja a samsung a garit, legalábbis megkövetelik a garipapírt.
(Ebből a szempontból HTC, Asus jobb, mert ott garipapír sem kell)Használtan (főleg ha garis) akkor csak papírokkal érdemes venni .. majd legközelebb... no és persze akitől vetted azt kerüld. Ha itt van a HA -n, akkor akár ki is írhatod a nickjét, vagy jelentheted a kivel nem érdemes üzletet kötni részen (asszem valahol van ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest