Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Nemtom mennyiért vennék meg..én 33-ért feltettem, ha elviszik, akkor annyiért odaadom.
Nem nagyon elromlós...valószínűleg a nagyobb helyen normálisabban tudták elhelyezni a gaxay s hardverét ami miatt kisebb a hiba esélye is, ráadásul a kijelző sem amoled, így a beéégés veszélye sem fenyeget ami szerintem a garanciális propblémák szintén nagy százalékát adják sgs-nél.
Volt egy olcsón árusított fehér széria a MediaMarkt-ban amivel voltak gondok, de az alapból volt, és nem utólag jött elő.
Ha garipapír megvan, akkor hiba esetén javítják...nem kell hozzá számla, de ha nincs meg, akkor hiába garis "elvileg" 2013 decemberig ... nem szériaszám alapján nyomja a samsung a garit, legalábbis megkövetelik a garipapírt.
(Ebből a szempontból HTC, Asus jobb, mert ott garipapír sem kell)Használtan (főleg ha garis) akkor csak papírokkal érdemes venni .. majd legközelebb... no és persze akitől vetted azt kerüld. Ha itt van a HA -n, akkor akár ki is írhatod a nickjét, vagy jelentheted a kivel nem érdemes üzletet kötni részen (asszem valahol van ilyen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest