Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz agabe #1793 üzenetére

Nem jelentem, az én hülyeségem volt, hogy legalább egy adásvételit nem írtunk, vagy nem adta írásban, hogy vállalja a szervizeltetést. Céges számlára vette, de csődbe ment a cég... Így számla sincs, de megígérte, ha gond van vissza küldhetem és intézi. Csak ha fél év alatt nem sikerült számlát szerezni, akkor ha tönkre megy és vissza küldöm neki hipp-hopp lesz számla? Tegnap megkerestem mert jövő hétre megbeszéltem a leendő vevővel hogy hol és mikor találkozunk, bele is ment hogy ír papírt garról, aztán írt, hogy magánszemélyként nem vállalhat gart. Ezt nem is kértem, hogy zsebből fizessen ha baj van, csak azt, hogy ő küldi szervizbe. Ezek után ha tönkremegy se küldöm neki, mert lehet a készüléket se kapom vissza. Van egy 1000 éves MIO C250em ami sokszor átküldene falon vagy boltba kirakaton keresztül. Ahelyett jó lesz, veszek egy tartót és kész. Hardveraprózást meg végleg befejezem. 1$os akku töltő 3000ft-ért ami eldurranik és lenyomja az autómatát, gar elöl menekülő emberek, kijelzőhibás telefon... Ennyi elég is volt! Inkább gyűjtök 2 hónappal tovább és veszek újat.

Új hozzászólás Aktív témák