- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabalababa
tag
válasz
Zsolaf #73547 üzenetére
De én nem akarom, hogy törölje a rootot, csak azt szerettem volna elérni, hogy lehessen majd frissíteni OTA-n a 4.3-at.
xda-n valaki azt írja, hogy gyanítja régi recovery van az auto root-ban, igaz neki modified-et ír, de jelen esetben lényegtelen, mert egyikünk se tud frissíteni.
De legyen ez a legnagyobb gondom. -
kabalababa
tag
válasz
havri1 #73518 üzenetére
Na akkor leírom mit csináltam.
Volt egy rootolt 4.1.2, aminek a státusza normal volt, triangleaway segítségével.
Tegnap csináltam egy full wipe / factory resetet, felraktam a svájci 4.3-at odinnal, majd utána root, és végül a triangle away.
Tehát egész végig csak gyári romot használtam, TA-t is csak a root miatt használtam, hogy nullázza, és reménykedtem, hogy ugyan úgy normálra tudom állítani, mint a 4.1.2-nél. -
kabalababa
tag
Üdv!
Van rá mód, hogy a Device Status, custom helyett újra normal legyen 4.3 alatt?
4.1.2-nél meg tudtam oldani a triangleaway progival, de most valahogy nem jön össze.
Igazából csak azért szeretném, hogy ha esetleg jön valami frissítés, akkor tudja frissíteni. -
kabalababa
tag
-
kabalababa
tag
válasz
Viktor89 #64017 üzenetére
Én csak ilyet találtam
Galaxy S3 Screen Protector - Premium Tempered Glass - White
Csak plusz még a postaköltség.
Nem tudom ez mennyivel lehet jobb/rosszabb, mint a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest