Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz08
tag
sziasztok!
advance i9070 mobilra melyik a legjobb rom és kernel amivel minden funkció hibátlanul működik, gyors, pörgős és nincs rajta felesleges programok csak ami kell?
hol lenne elérhető?
köszönöm. -
Marchus
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben egy JIG-e itt Budapesten? Vagy tudtok egy helyet, ahol tudnék venni Budapesten?
Köszi.
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy 2.3.6-os, és egy 4.1.2-es gyári repartos ROM-ot?
@Acef: A te ROM-od hogy áll mostanában, az az igazság hogy régen használtam már. Odinnal kell telepíteni? Kitakarított gyári 4.1.2?
-
szeljanos
tag
válasz
Balathruin #44566 üzenetére
Ha a repartos rom az, ami 3 fájlos (benne a pit fájllal), akkor nekem van egy TMH-s 2.3.6-osom!
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Frissítettem az új T-s androidra, azóta nincs mobil internet, a beállítások jónak tűnnek, csináltam új internet profilt, de akkor sincs net, csak wifi, a sim másik telefonba jó, esetleg tudtok valami megoldást?
köszi:
Csaba
-
zsolesz6
aktív tag
Szevasztok!
Felraktam a 07.18-as Janice féle CM12.1-et de folyamatosan újraindulgat. Tudtok erről valamit?
-
ttfgyb10
csendes tag
Sziasztok,nem tud valaki új,vagy garanciás alaplapot? Köszi előre is.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
Balathruin #44566 üzenetére
linkeltem korábban egy repartos 2.3-at, csak nincs benne magyar nyelv
-
George2
csendes tag
képzeljétek a memória kártya fájlrendszer volt megzakkanva, ezért szívtam a telepítéssel.
-
George2
csendes tag
Újra megpróbáltam az AOSP 4.4.4-et feltenni sikertelenül. Minden egyes esetben "aborted" üzenettel megáll a telepítés. Pedig már másik sd kártyáról is megpróbáltam. Valaki !!! nincs valami Tipp?
-
bazsi08
csendes tag
Hali!
Valaki tudna esetleg küldeni egy T-Mobile-os 4.1.2 deodexed ROM-ot?
Előre is köszi! -
kalasz
tag
válasz
George2 #44568 üzenetére
Hali!
Kossz a leirast.
En is CM utan tertem at AOPS-re, a leiras szerint repartos JB utan a leiras szerint siman telepult minden, csak kiegesszitettem a "Töröljük a System partíció tartalmát: "Mounts and Storage" utána "Format /system - Format /cache - Format /data - Format /preload" lepesekkel. -
George2
csendes tag
Tehát a spirit fm beállítása:
Setting: Band: World 100kHz
Method: Galaxy S3/Note/S2_ICS
Volume Scale :20 (ezt az értéket írd be, mert magasabb értéken nagyon hangos), nehogy károsodjon a hangszóró.A fentieket beállítod és keresheted a fogható csatornákat.
Mást nem kell elállítani.Ha tudtok segíteni a AOSP 4.4.4 telepítésében megköszönném, most visszatettem az előző rendszert egy biztonsági mentésből. Több telefonra is telepítettem már (3 db), mindegyikre simán. Most az enyémre sehogyan sem sikerül visszatenni. Viszont közben ezen a telefonon járt egy12.1-es ! ?. Tudtommal ez nem kellene hogy befolyásolja, mert meg volt a 3 fájlos Odinos gyalulás a telepítés előtt.
-
George2
csendes tag
http://logout.hu/bejegyzes/stauffenberg/aosp_4_4_4_android_a_samsung_galaxy_s_advance_dopp.html:
E szerint a leírás szerint csinálom, mégis megáll a telepítés a fájl rövid vizsgálata után. Más cm11 simán felmegy, de a fent említett nem. A vicc az benne, hogy egyszer már volt fent. Mi lehet a gond, amit nem veszek észre. -
bobojszan
tag
Na jó balfasz vagyok és az előzőeket nem tudom törölni
JB jött le azért csak 1 file...
Most már csak annyi hogy cyanogenmod 12-es Lolli van rajta.
Erre vissza tudom rakni az eredeti gyári ROMot ODINal?
El fogja fogadni?
Üdv. -
bobojszan
tag
Annyi még hogy lejött a ROM és csak ez a file van benne:
I9070XXLQE_I9070TMHLQ2_HOME.tar.md5
A leírás szerint 3 file kell, na ezek nincsenek...akkor most mi van?
Köszi még egyszer! -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Telefoncsere lesz,a névjegyeket még csak le tudom menteni a simre,de a csoportokban levőket hogyan lehet menteni? Szerkesztést,törlés ilyeneket ajánl fel.
Aztán milyen bill.kombinációval tudom megnézni,hogy független e a teló,illetve eladás előtt elég a gyári visszaállítás vagy más módon érdemes takarítani? -
bobojszan
tag
Sziasztok.
Most vettem csajomnak egy ilyet és Lollipop van a telón. Sajna nem tetszik neki(mondjuk nekem sem), mert régen a sima 2.3.6al használta és szeretném visszarakni rá!
Elolvastam ezt a leírást:
[link]
Felmentem a sam oldalára és csak ezt a ROMot találtam:
[link]
Se verziószám, se semmi...
Az ODINal vissza tudom butítani a leírás szerint ha leszedem ezt a ROMot?
Köszi! -
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
Tudnatok ajanlani egy Fm radio alkalmazast AOSP 4.4.4-re? A SpiritFm sajnos nem hajlando mukodni.
Elore is koszonom a valaszokat. -
bobojszan
tag
válasz
j.gabor1954 #44489 üzenetére
Szia.
Az engem is érdekelne!
Üvd. -
Karcub
senior tag
Imei számot hogy tudom vissza állítani?
Nem mentettem efs mappát. -
Zizmand
aktív tag
Azóta már sikerült megcsinálnom
köszönom a segítséget -
Zizmand
aktív tag
valaki segítsen legyszi gyorsan az odinnál nem váktozik sárgára az id:com ablakocska mit csináljak??
-
demars
addikt
válasz
Balathruin #44546 üzenetére
Na amit leszedtem nem jött be... "AOSP) Cianogen modhoz való.
Sonyn is volt ilyen csak a root után eltűnt.
Így tehát továbbra is keresem.. -
demars
addikt
Sziasztok!
Milyen gyári böngésző van a JB-n?
Kellene nekem, a bekúszó félkör alakú navigáló sáv miatt!
Ha lehet leszedem a play -ről...
Köszi! -
Zizmand
aktív tag
És valaki tudna adni egy T-mobile-os magyar gyári romot vagy honnan tudnám letölteni?
Az Odin-t honnan lehetne letölteni?
Előre is köszönöm.
Még soha nem csináltam ilyet, igy kell? https://www.youtube.com/watch?v=uZ7i2Rj7kHE
E videó alapján meg tudom majd csinálni én is? -
Zizmand
aktív tag
Sziasztok!
Felszeretném rakni az AOSP 4.4.4-et, ehhez kell rootolni a telefont?
Jelenleg a cm11 4.4.4 van fent, akkor először rakjam vissza a gyári romot és arra a AOSP-ot?
Ha vissza rakom a gyárit a rootolás megmarad? A cm11 jó lenne, de sajnos az üzemidő jelenetősen csökkent, esetleg ez ellen tudok valami csinálni? Vagy rakjam fel a AOSP 4.4-et? -
kantort
újonc
Sziasztok!
2,5 éve vettem egy S Advance-t, magától felajánlotta a 4.1.2-t, akkor feltelepítettem, rájöttem hogy szar, amennyire nekem szükséges a teló, arra megtette a verzió, ugyan gyakran fagyott, de most már más problémám is akadt.
Probléma:
Tegnap óta maximum 2 percenként újraindul magától! Hozzá sem érek, és újraindul folyamatosan. Ha valamilyen csoda folytán mégsem, akkor feloldom a billentyűzárat és rögtön elmegy minden, majd jön az újraindítás. Miért lehet ez?
-
Lacuss20
senior tag
4.4.4. Nincs zárolt képernyő állítás elég szomorú. Az utolsóként lapozott sima háttérkép lesz a zárolt képernyő háttér. Ahol "hagyva" van.
-
j.gabor1954
újonc
Nekem a 3 fájlos repartos t-s 2.3.6-os rom kéne. Valakinek esetleg megvan?
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy próbálom feltenni a cyanogenmod 12.1 -et, de installnál status 7 hibával mindig elszáll.. Fullra újrahúztam már a telót odinnal, és arra is próbáltam a 12.1-et, úgy sem ment. Felraktam egy cm11-et (most is az van rajt), és erre próbáltam feltolni a cm12.1-et, de úgy is elszállt status 7-el...
Mit csinálok rosszul? Köszönöm a segítséget! -
embe
nagyúr
válasz
j.gabor1954 #44531 üzenetére
-
j.gabor1954
újonc
Valakinek megvan a gyári 2.3.6-os T-mobile-os rom?
-
Redback
csendes tag
válasz
Balathruin #44528 üzenetére
Köszönöm szépen! Ha jól gondolom, akkor ez a független rom. Sajnos az előző hozzászólásomban nem írtam, de T-s a telefonom. Ez nem okoz gondot?
A leírásban lévő linkeket nem néztem, valóban igazad van, hogy nem működnek. A ott lévő lépések alapján vissza tudom rakni a gyári romot?Szerk: A laptopom USB csatlakozói nem a legmegbízhatóbbak, lötyögnek. Ha éppen a download módos frissítési folyamat közben megmozdul és elveszik a kapcsolat, akkor gondolom téglásítom a telefont. Ezt jól gondolom?
-
Redback
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam régebben ezt a romot a telefonomra. Most szeretném ha vissza tudnám rakni a gyári romot. A cél az, hogy azzal a rommal lehessen használni. A mostani egy kicsit instabil, azonban aki ezután fogja használni, megelégszik a gyári stabil rommal. Ezt a leírást találtam, ami közel áll a dologhoz. Sajnos mivel pontosan azt sem tudom mit kell csinálni, azt sem tudom mire keressek. A gyári romot nem onnan töltöttem le, mert nem P-s a telefonom. Ezen kívül a lépések megfelelőek lehetnek? Ha nem, akkor tudtok adni egy leírást/linket, végső esetben keresőszavak amik alapján elindulhatok?
Köszi
-
Lacuss20
senior tag
Haliho!
4.4.4. Zarolt kepernyo hatzer beallitas nincs vagy csak en nem talalom? Hianyzik par ilyen aprosag azt hittem bovul a dolog nem szukul az uj rendszerrel
-
embe
nagyúr
Pár hsz-el visszább. A linkek élnek.
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
Szeretnék egy ilyen telóra én is JB-t rakni. Sajnos amit találtam leírást, ahhoz már nem él a link. Tudnátok nekem segíteni?
Olvastam, hogy 4.1.2 gyári teljesen meghal egy hét után, akkor a 4.4.4 AOSP-t jó ha felrakom és azzal nem lesz gond? Egyébként még sosem csináltam ilyet, ha felrakom akkor az áruház és minden működni fog ugyanúgy, vagy van valami hátránya az egésznek?
-
szaboknak
aktív tag
Mit lehet olyankor csinálni ha a teló nem indul el recoweribe csak doovnload módba,a gyári rom felmegy és mikor indul a szamsung feliratig jut el.
Nem tudom a múltját a telefonnak,állítólag egyszer csak nem lehetett bekapcsolni. -
embe
nagyúr
válasz
Stauffenberg #44513 üzenetére
Köszi!
Akkor ha hozzák vissza - mert akkor amit mondtatok az alapján fogják - rátolom ezt. -
Stauffenberg
nagyúr
AOSP 4.4.4. - telepítési útmutatóval
Ez működik.
A gyárira meg garantáltan panasz lesz, mert az olyan szinten szar, hogy a telefon még a legalapvetőbb feladatok elvégzésére is alkalmatlan, sokszor még egy telefonhívást sem tudsz indítani vagy fogadni, mert annyira lefagy, hogy indíthatod újra.
-
embe
nagyúr
Na már elvitték a telót.
Legfeljebb ha panasz lesz rá, akkor ráteszek egyet.
Egy bevált romot tudtok ajánlani, letöltési oldallal?
Semmi extra igény nincs a telóval szemben, "csak" működjön normálisan. De akkor ez a gyári rommal ezek szerint extra igény. -
embe
nagyúr
-
ktomcat
senior tag
A mókolt cm11-es (4.4.4) romok között azért van használható, én mkaluza féle vanir resurrectiont (android developementen belül) használom hetek-hónapok óta (pico gapps)-al, nincs deep sleep probléma és az helymeghatározós fc is csak ritkán került elő, van aki a pár oldallal feljebb említett aosp-t használja, van aki a slimsabert.
Epirex-nek kijött egy f2fs-es cm11 verziója én még nem próbáltam aztmondják h hasít de itt ott még bugos -
hyrex
tag
válasz
Balathruin #44502 üzenetére
Jól van na!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy kollégámnak kellene egy ilyen telóra egy frissebb romot telepíteni. Melyik a Legfrissebb hivatalosan kiadott rom a telóra?
Köszi a segítséget előre is! -
Ranko
csendes tag
válasz
Titmouse09 #44500 üzenetére
Ne kombináld, sima ügy. Nézd meg ki csinált itt jó barkácsolt csomagot rá. Olvass vissza. Efott v Foep, nem ez a neve, de jó tag! Advances arc.
-
hyrex
tag
Új hírek a SamiOS-ről:
Már kész van a frissítés, de még teszteli Sami Kabir az init.d scripteket, meg van 1 kis problémája a battery drainnel. Szóval nem sokára itt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest