Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
melyik TWRP-s cocore a legstabilabb ?r9 es állandoan újraindul a telefon...
8.6 osból meg nem találom a twrp-s változatot...
-
Imi1981
veterán
válasz
Balathruin #43898 üzenetére
Hát kár de logikus mert nem tudná tesztelni sem. Akkor marad a kipucolt gyári vagy simsaber 4.4.4 .
-
Imi1981
veterán
Szia Acef! Nemrég visszatértem androidra(Samsung galaxy s2) rövid wp korszak után és azt akarom kérdezni, hogy S2-re nem tudnál csinálni fmod-ot? Mondjuk jobbnak érzem a gyári jb-t mint advancén (főleg ha jól kipucolom) de azért az fmod több volt mint egy kipucolt rom. Kösz a választ előre is!
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy miért van az a telefonkönyvemben, amikor csak a SIM-ről jelenítem meg a névjegyeket, hogy valamelyik kontakt akár 2-3x is megjelenik egymás alatt rendes névvel, aztán név/M, név/H is látszik alatta?
-
ubul23
senior tag
9070-p-re tudna valaki linkelni fmod romot?
-
XtremLor
őstag
Acef Logoutjat nezted mar?
Ettol szajbaragosabban nem igen fogja tudni leirni senki. -
V!ck
senior tag
válasz
Balathruin #43890 üzenetére
Igen, figyelhettem volna jobban, elkapkodtam....
Igazából elégedett vagyok az AOSP-vel (fogjuk rá...), de lehet, hogy kipróbálnám a Sami-t és az Acef modot is, csak ahhoz vissza kéne tenni a gyári JB-t és fogggalmam sincs hogy kelltéglázni meg nem akarom a telót.... tudsz ebben segíteni? (vagy akárki?)
Köszi!
-
V!ck
senior tag
válasz
demars #43888 üzenetére
Hali mindenki !!!
Előbb olvastam, hogy elég jó a SAMI OS... hát, installálni sikerült, ki is írta. Viszont nem tölt be. A Galaxy S Advance felirat után csak tök sötét képernyő van, semmi bootanimáció, de nem is csinál semmit, mert vártam vele és nem is melegszik. Többször is megpróbáltam, nem jó. Mindent megcsináltam amit a leírás mond, minden töröltem, formáztam, wipe-oltam, mountoltam is amit kért. Aztán úgyis próbáltam, hogy mountoltam mindent, meg semmit. Factory resetet is, wipe cache, akkor se semmi. De hibaüzenet sem.... Csak fekete kép... vagyis szerintem a gyári S advance logo után kikapcsol....
Van valakinek valami ötlete?
Ha számít, AOSP 4.4.4-ről váltanék. Most ezt visszatettem, tökéletesen működik.
Előre is köszikeápdét:
ÁÁÁÁ én barom... most olvasom... csak gyári 4.1.2-re megy fel? -
ubul23
senior tag
válasz
Balathruin #43886 üzenetére
De reméljük javitják.
-
ubul23
senior tag
Az 5.1.1-es romot a 9070-p készülékre hogyan kell telepiteni kell valamit alakitani rajta?
-
Csabi1984
addikt
Kicsit off, kicsit nem a kérdésem. Tudtok olyan alkalmazást amivel nyomon lehet követni a kimenő hívások idejét? Köszönöm a segítséget
-
Karcub
senior tag
A DSP Managert úgy lehet felrakni 4.1.2-re hogy működjön is, hogy ami van a slimsaber romban (ami 4.4.4) a system/app-ban megkeresed a DSP Managert és a Music.apk file-t és ezeket bemásolod a saját system/app-ba és a telefont újrainditod.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Balathruin #43871 üzenetére
köszönöm este neki is állok
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok! Van valahol egy részletes leírás ami alapján széttudom kapni a telefont a kameráig úgy hogy ne csináljak belőle papírnehezéket? Bevan porosodva a lencse belülről és kitisztítanám
-
hyrex
tag
Akinek a CM12.1 van fent az tegye meg hogy nyissa meg a terminál emulátort és írja be ezt:
su
utána
chmod 0444 /sys/class/timed_output/vibrator/enable
Nem 100% hogy működni fog, de egy próbát megér.
Picit később én is kifogom próbálni, csak várom hogy töltsön a telefon -
Imy
veterán
válasz
Balathruin #43858 üzenetére
Mert MiBand meg 4.4-el működik csak együtt.
-
Acef
addikt
válasz
Adam8199 #43862 üzenetére
Hi!
Több telefonnál is tapasztalható (gyári rommal is).
Olyan is volt már, hogy a névjegyzék szinkronizálást sem engedte.Fiók törlése és hozzáadása, vagy újratelepítés segít, esetleg a play és play szolgáltatások app-ban adatok és gyorsítótár törlése, frissítések eltávolítása.
-
Adam8199
tag
válasz
Balathruin #43861 üzenetére
Ugy értem hogy megáll 70% körül majd 5perc mulva folytatja.
-
Adam8199
tag
Üdv.
Az mitől lehet hogy playről letöltök valamit és folyton megáll.És a gmail se megy legujabb fmod van fent.
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Balathruin #43843 üzenetére
semmi
-
Imy
veterán
válasz
Balathruin #43853 üzenetére
Pedig kellene a 4.4...
-
Karcub
senior tag
válasz
Balathruin #43839 üzenetére
Tudtam én, hogy lesz rá lolipop.
Milyen vele a teló? Vannak fagyàsok, akadások vagy más gondok hibàk? Akku idő milyen? -
Adam8199
tag
válasz
Balathruin #43847 üzenetére
Köszi.A gyári tárcsázó van olyan gyors mint az exdialer vagy az is modositva van?
-
Imy
veterán
válasz
Balathruin #43851 üzenetére
Pedig egy jó kellene.
-
Imy
veterán
válasz
Balathruin #43849 üzenetére
Ez hol érhető el, illetve leírás amivel könnyen fel tudom rakni? -
Imy
veterán
Mi a legfrissebb ROM ezekhez a telefonokhoz. 4.4 van már rá, vagy újabb?
-
Adam8199
tag
Üdv.
SamiOS-ről tud valaki véleményt mondani?Mennyire merül a teló?Videók alapján nagyon tetszik csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. -
kátú
őstag
válasz
kicsit hiperaktív vagy nem? xDDDDD amúgy jó?
-
törölt tag
válasz
Balathruin #43841 üzenetére
ahogy nézem elég alap még
-
törölt tag
válasz
hol akadtál rá?
-
zoli62
addikt
Sziasztok. T-Mobile-os gyári Jb-re szeretnék frissíteni Gb-ről Kiessel, többek között az Igo miatt. A kezdőképernyők ikonjait átrendezi, illetveaz akkumulátor készenléti ideje mennyit változi?. Újra kelll telepíteni a programokat? (leginkább a Sygic miatt)
-
Adam8199
tag
Üdv.
Ki szeretném próbálni ezt a gyorsabb tárcsázás dolgot.A telefon ki van rootolva létrehozon a a datán belül a local.prop fájlt létrehozza de nem találom sehol.Esetleg tudna valaki segíteni? -
flash-
veterán
android process acore folyamat leállt hibaüzenetre illetve az alkalmazások folyamatos leállására van valami ötletetek?
fmod+cocore volt majd mindig előjött ez a hibaüzenet,és sok más progi,folyamat is folyamatosan leállt) ha telefönkönyvben töröltem névjegyet,
így csináltam egy gyári visszaállitást,majd repartos romot tettem fel , végén fmod +cocore-tújra.most pár nap után újra kezdi.
leállnak programok folyamatosan..gyanítom hogy itt valami más gond lehet.
ötlet?
-
Balathruin
veterán
Kipróbálok egy új kombót... SamiOS 1.3.1 + MK kernel. Ha minden jól megy akkor valamivel több elérhető memóriája lesz a rendszernek, normális sebessége és üzemideje.
-
TomMusic
őstag
válasz
Balathruin #43827 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Balathruin
veterán
válasz
TomMusic #43825 üzenetére
Majdnem. Indításnál nyelv választás lesz (legalábbis újabb rendszeren így van)
Utána még a mobilnetet kell beállítani, mert a régi konfig nem jó. Telenor oldalán van beállításhoz segítség.
PIT: GT-I9070_EUR_XX_8G.pit
PDA: CODE_GT-I9070_I9070DXLD1_CL1068093_REV00_user_SEC_KEY_LD1_ 8G.tar.md5
CSC: CSC_GT-I9070-MULTI-CSC-OLBLD1_SEC_KEY_8G.tar.md5
Re-Partition, Auto Reboot, F. Reset Time pipa
Sikeres telepítés (kép)flash-: Csak gyári!
-
flash-
veterán
mi a helyzet az utángyárott akkumulátorokkal?
van olyan (pl. ebayes) utángyártott ami kb úgy bírja mint a gyári?
szeretnék akksit, a mostani nagyon haldoklik már..
-
TomMusic
őstag
válasz
Balathruin #43823 üzenetére
Csak azért kérdem, mert nem az enyém a telefon, és mivel távolról csinálom, így nem lenne jó, ha valami balul sülne el. Szóval ez a ROM akkor felmegy Telenor függő telefonra, és magyar nyelvű gyári 2.3.6 lesz? Ha igen, akkor esetleg le tudnád írni, hogy melyik fájlokat hova kell betallózni? (Pl. a PIT-ből kettő van).
Örök hálám! -
kátú
őstag
válasz
Balathruin #43823 üzenetére
telenyomor xDDD ez jóó xD
-
TomMusic
őstag
válasz
Balathruin #43821 üzenetére
Először is köszönöm a választ. Másodszor pedig elég butus voltam, hogy csak ennyit kérdeztem.
Szóval Telenoros függő magyar GB kellene. Gondolom Odinnal föl lehet rakni, csak nem találtam a neten Telenoros magyar GB-t... Ebben tud valaki segíteni? -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
JB-ről vissza lehet váltani GB-re? -
flash-
veterán
válasz
Balathruin #43814 üzenetére
igen, erre gondoltam.
de ugye mivel nem müködik a power off gombom, ezért hiába tudok már kilépni cwm be (vannak rá play en programok) az alap cwm ben nem tudok belemenni a menüpontokba mivel ott csak a power on of gombbal lehet kiválasztni a menüpontokat.ezért kéne mondjuk uj cwm(mert ott már lehet) de twrpben biztos mivel touch felületű.
és itt megint ott vagyok ahol a part szakad mert cocore-t is csak cwm alól lehet feltenni.
vagy tévedek? -
flash-
veterán
na akkor már csak egy kérdés:
ha rootolva van a telő, akkor rendszer alól lehet e tenni rá új - fejlett cwm-et?
(tehát 4.1 touchwizz alól)
-
flash-
veterán
válasz
Balathruin #43810 üzenetére
köszi sikerült.
legalábbis a root.
bejött a cwm. de nem tudom jóváhagyni a dolgokat mert az alap cwm ben nem lehet menü gombbal belelépni a menüpontokba -
flash-
veterán
válasz
Balathruin #43807 üzenetére
hát most a telefont csak a root zip el lehet ugye rootolni cwm-ből 4.1 alatt.
vagy akkor van valami app amivel lehet a root zip et installálni android rendszerből??
kerestem ilyet de nem találtam
-
flash-
veterán
4.1 et lehet rootolni valahogy odinnal?
(cwmből nem birom mert nincsen power gombom)
Acef:Hát ha nem lesz más akkor azt fogom tenni..
-
flash-
veterán
válasz
Balathruin #43801 üzenetére
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest