-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tutira működő root, most csináltam meg. Kis előzmény, hogy mivel többször megpróbáltam ma, így úgy kezdtem, hogy felraktam a legújabb stock XEH romot (az Összefoglalóban benne van a menete), de erre valószínűleg nincs szükség.
Fájlok amik kellenek:
Android USB Driver for Windows
SuperSU v2.82-SR5
no-verity-opt-encrypt-6.0 Utolsó elötti fájl.
Odin 3.12.3
TWRP Legfelső.1. Kikapcsolod a telefont, majd Download módba bootolsz. Hangerő le+Home gomb+bekapcsológomb.
2. Ha bejött, rádugod a gépre, majd elindítod az Odint rendszergazdaként.
3. Az AP részt kipipálod és betallózod a TWRP zipet. Options-nél az Auto reboot elöl kiveszed a pipát. Start.
4. Ha kész, lehúzod a kábelt, kilépsz az Odinból.
5. Ahhoz, hogy kilépj Download módból ugyanaz a gombhármas kell, mint a belépéshez.
6. Itt jön egy kis trükk, ahogy kikapcsolt a telefon, gyorsan átfogsz a Hangerő fel+Home gomb+bekapcsológomb hármasra. Ha jól csináltad, bejön a TWRP. Ha nem, próbáld újra.
7. Bejött a TWRP egy figyelmeztetéssel. Húzd el, hogy engedélyezd a módosításokat.
8. Nyomj a Wipe-ra, majd Format Data. Aztán Advanced Wipe alatt mehet a Dalvik, Data (tudom, ez elöbb is volt), Cache hármas.
9. Ha ez megvan, nyomj az Install-ra. Válaszd ki a fájlistából az SD kártyát és azon a no-verity-opt-encrypt-6.0.zip-et.
10. Ha felrakta, Wipe cache.
11. Visszalépsz a főmenübe Reboot és Recovery. Itt jegyzem meg, hogy kilépéskor vagy újraindításkor Recoverybe kérdezheti, hogy rakja-e fel a legújabbat. Ne engedélyezd.
12. Ha megint bent vagy TWRP-ben akkor Install és kiválasztod a SR5-SuperSU fájlt.
13. Megint Wipe Cache.
14. Újra Reboot, de már System-be. 2x fog újraindulni, nem kell megijedni, aztán még elszöszölhet egy kis ideig.
Ami most jön, az nekem nem kellett, mert első belépéskor nem engedélyeztem a Knox-ot/már buktam a Knox-ot előzöleg. Azért a perjel, mert nem tudom melyik miatt volt.
15. Ha feljön, hogy a rendszer jogosulatlan tevékenységeket észlelt, akkor lépjünk be az Alkalmazásokba, 3 pont fent, Rendszeralkalmazások megjelenítése. Kikeressük a SecurityLogAgent-en és Értesítések kikapcsolása. Ha ez nem jelenik meg, akkor lépjünk be az Eszköz karbantartása menübe, végezzünk egy ellenőrzést, de lépjünk is ki, ne indítsuk újra innen. Lépjünk be a SuperSU appba, remélhetőleg feljön egy ablak, hogy Disable Knox. Ezután restart.
Ha még mindig nem sikerült, akkor Titanium Backup és tiltsuk le (Disable/Freeze) a következőket: SecurityLogAgent & SharedDeviceKeyguard. Reboot.Természetesen van más mód is, nekem ez működött. Kérdésekre igyekszem válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest