- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Hát erre csak akkor kaphatnánk választ, ha szétszednénk jobban egy eredeti Samsungot és egy Nillkint is.
De ne felejtsük el, hogy a nagyobb nevű gyártók is számtalan terméket gyártatnak Kínában, a Kínai gyártás nem egyenlő a silány minőséggel. Attól még lehet minőségi is egy termék meg silány is.
Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy a Samsungosban nincs ilyen kifinomult processzoros vezérlés és jobban veszteséges a töltés vele, így több veszteséghőt termel, és ennek elvezetésére kell bele a ventilátor. A Nillkinben pedig a kifinomult vezérlés miatt kisebb a veszteség, nem melegszik annyira, hogy kelljen a léghűtés. De ezt a gyanúmat csak a két töltő komolyabb vizsgálatával lehetne alátámasztani, csak hangosan gondolkodtam.
Amúgy közben meg rájöttem, hogy van a Nillkin töltőm papírdobozán egy hologramos eredetigazoló matrica!
Ennek a matricának az alján le kellett kaparni egy csíkot (mint a sorsjegyeknél) és találtam egy 20 jegyű eredetiség ellenőrző egyedi kódot!
Ezt a kódot beírtam beíram a Nillkin Anti-fake Center oldalán itt: [link], és tádáááám, kiírta, hogy eredeti a cuccom és ez volt a legelső alakolom, hogy ezt a számot ellenőrizték.Őszintén szólva csalódtam volna, ha a Banggood-tól hamis cuccok kapok. Ők nagyon kényesek arra, hogy hamis termékeket ne áruljanak. Nem úgy, mint az ebay, aliexpress, stb. Szóval ez tutira eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest