- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
Igen, ez a program is ezt használja ki.
Az olyan kijelzőjű telefonokon érdemes alkalmazni aminek a pixelsűrűsége nagy, mert az emberi szem nem feltétlen veszi észre ekkora pixelsűrűségnél ha néhány pixelt kikapcsolunk.
Ha ezt a programot használod a beállításoknak megfelelően akkor a pixelek egy részét feketére állítod, vagyis kikapcsolod és ezek nem fogyasztanak energiát viszont veszítesz az aktív pixelek sűrűségéből, ha úgy tetszik sokkal kockásabb lesz minden mert kevesebb pixel rajzolja ki a képernyő az adott karaktert vagy ábrát. (szabályozott pixelhiba)
Lényeges, hogy ez csak amoled kijelzők esetén működik és az adott kijelző vezérlőjének támogatnia kell ezt a funkciót.
Még nem próbáltam ezt a programot de érdemes minden képen hiszen az S6 Edge pixelsűrűsége 577ppi.
Mindenkinek nyilván más az érzetküszöbe, ahol észreveszi és ahol irritálja hogy kockásodik, de ezért van több beállítási lehetőség.Ha valaki nagyon szeretne energiát spórolni annak ajánlom, de nekem ez a 2-2,5 napos akkuidő tökéletesen megfelel, de ki fogom próbálni, egy tesztet megér, kíváncsi vagyok mennyivel tudja megnövelni a készenlétet.
-
-
-
-
-
-
Azt sajnos nem tudom. Van egy ismerős a Vodánál, és tőle kérdeztem, hogy mikorra várható, de csak ennyit mondott. Illetve még azt, hogy 17-től az üzletekben is megvásárolható.
Én is flottás vagyok hűség nélkül, de szerintem most váltok Red Medium-ra a roaming, illetve a biztosítás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest