- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomee007007 #2181 üzenetére
Mi lötyög benne? Ha meg van nyitva a kamera és rázod, akkor is van hangja? Mivel ha nincs hangja, akkor nincs is baja a kamerának, ilyen a technológiája... [link]
-
ForRedGlory
félisten
Lehet csak beragadt a valami tegnap, mert ma normalisan merul. Meglatjuk
-
ForRedGlory
félisten
válasz
xedamen #1979 üzenetére
Tragikus a helyzet nalam. Zsir uj rom, tenyleg szinte semmi, talan csak a netpincer, OTP, meg par navi van fent es merul mint a szar. Agyfaszt kapok tole komolyan...
Most megyunk Londonba, aztan lehet fel nap alatt le fog merulni, mikozben csak fotozni akarok... fent kellett volna hagyni az 5.0.2-t...
-
ForRedGlory
félisten
Franko, 2 ora kijelzo es 8%-on van, mikozban kb 3-4 app van csak fent pluszban. Jo ez az 5.1.1...
-
ForRedGlory
félisten
Na 5.1.1 feltéve, remélem nem lesz annyira szar, mint amilyennek lefestitek
-
ForRedGlory
félisten
Most tesztelem, jonak tunik
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fermacht1994 #1779 üzenetére
Meg jo hogy nem egy 10 centis patkany kerult ala, nem latnad a kijelzot
Viccet felreteve, ezert kell furdes utan a furdoszobaban feltenni, mert a para megkot minden szutykot
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomee007007 #1710 üzenetére
Nekem sem tul vastag a tererom. Altalaban ket palcikas. Mondjuk eleg sok ember tapasztalja ezt. En sem veszem eszre, hogy hatranya lenne a csak ket palcikanak.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fermacht1994 #1569 üzenetére
Masik USB portban probaltad? Masik Odin?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1548 üzenetére
G925FXXU1AOE3-ra frissült.
-
ForRedGlory
félisten
Jött szoftver frissítés az (független, magyar) Edge-re
~150 MB
Most jelzett a telefonom, már települ is
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #1385 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kovecses #1307 üzenetére
Ha nem tudsz nornalisan irni, akkor negkoszonnem, ha nem is irnal... latom a nem nagyon olvastad, hogy mit irt neked a moderator.
Tudok kulonbseget tenni oldalnezet es felulnezet kozott kepzeld. Egeszen biztos vagyok benne, hogy nem pont ugyanabba a szogben latod, mint a kollega, mert akkor pont ugyanugy nem latnad, mint o. Feltetelezem kanyarba meg te sem tudsz latni. Attol hogy valami mondjuk 5cm-el lentebb van meg nem felulnezet...
-
ForRedGlory
félisten
Nekem is konturos
Mi kiraly mar
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #1132 üzenetére
Kiraly
kovacscsi: Az azt jelenti, hogy ugrott a Knox szamlalo es igy ugrott a garancia is.
Mit csinaltal?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #1127 üzenetére
Download modba le kellene tudnia mennie a telefonnak ettol fuggetlenul. Aztan uj rom utan meg lesz recoveryd is.
Hangero le+home+power (bar nyilvan tudod
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Leonardo91 #1126 üzenetére
Hat, azt irja, hogy toltsd le azt a Smart Switch programot es abban van valami funkcio ra.
Ha sokaig nyomod a kikapcsolo gombot azzal ujra kellene indulnia. Azt hiszem 8 masodpercig kell.
Meg nem lattan olyat, hogy a telepites vegen van a fail. Lehet hibasan jott le a rom. Vagy szedd le megint vagy szedj le masikat es ugy probald meg.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #959 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Beallithato vele, hogy a kapacitiv gombok meddig vilagitsanak, vagu akar teljesen kikapcsolhato
-
ForRedGlory
félisten
Azt nem tudom, hogy tudtatok-e, hogy lehet a home gomb "delayt" (lag) eltuntetni. Ugy van ez a feature, hogy dupla home gombra megnyitja a kamerat. Ha ezt a funkciot kikapcsoljatok a kamera beallitasai kozott, akkor joval gyorsabban reagal a home gomb megnyomasara, hiszen a szoftver nem "var" arra, hogy vajon megnyomod-e meg es a kamerat hozza-e elo vagy a home-ra rakjon le.
-
ForRedGlory
félisten
Ha betörik a kijelző, az nem lesz olcsó mulatság. Speedshopban beárazták a kijelzőt: 90.000 Ft
-
ForRedGlory
félisten
válasz
pusszycat #941 üzenetére
"Valahol olvastam,h kevés a szabad memória a 3 GB-ból.
"
Nem mondod. A világ összes memóriáját tele lehet pakolni adattal. Miért olyan nagy gond a kevés memória? Azért van, hogy benne legyenek a programok. A memóriának pont nem az a lényege, hogy az a jó, ha nincs benne semmi, hanem az, hogy onnan gyorsabban elérhetőek legyenek a programok. Egy dolog, hogy a memory leak jelen van az 5-ös androidban, de majd az 5.1-ben már nem lesz benne. A 3GB bőven elég.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #938 üzenetére
Okés, akkor + RAM és + akksi. Lehet velem tárgyalni
-
ForRedGlory
félisten
Na vettem egy Clear Covert es nagyon elegedett vagyok vele. Alig vastagitja, es joval jobb a fogasa.
Nekem a Clear View Cover nem jott be. Amig nem oldjak meg, hogy a kijelzon ne lifegjen, ne alljon el, addig gagyi. Plusz tenyleg karcolodik. Az osszes kiallitott karcos volt. 15k-t nagyon nem er meg.
-
ForRedGlory
félisten
Van valakinek samsung gear circle? Vajon megéri?
-
ForRedGlory
félisten
LOL, ez jobb, mint remeltem
2 ora 32 perc kijelzo, 8 ora keszenlettel -> 62%-on all.
-
ForRedGlory
félisten
Ertelmes tok esetleg van-e mar? Ne adj isten olyan folia, ami racuppan a szelere is? Esetleg uveg kijelzo vedo, ami lekerekitett?
-
ForRedGlory
félisten
2 ora 50 perc kijelzot ment el out of box. 53%-rol indult es rendesen szet volt nyomogatva. Jo lesz ez
-
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Gyors velemeny. Ez valami fantasztikus... Ebedre megeszi az M9-et. Na majd holnap csinalok osszehasonlitast
Ez a kijelzo...Uram atyam. Viszont nekem nem jott semmi frissites eddig. Masnak jott mar valami? S6-on mar van.
-
ForRedGlory
félisten
Na, en sem tudtam varni hetfoig, ha mar penteken nem jott meg.... Megvettem MM-ben 2 ev garancia plusz GOLD biztositassal. Igy, mielott eladom, foldhoz is verhetem es eladhatom uj aron
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #730 üzenetére
Nah, én már csak hétfőn kapom, gyorsan kiderítettem, de jó... Csak tudnám miért olyan jó buli a megjelenési dátumokat péntekre tenni. Nehogy már ne kelljen várni rá a hétvége miatt +2 napon a szerencsétlenebbeknek, mint én is
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gabor_h91 #727 üzenetére
Frankó, mert én is még 04.04-én megrendeltem, és úgy néz ki meg sem kapom ma. Vagyis biztosan nem... Visszamondom aztán megveszem boltban
szerk.: most nézem belső levelezést, az edge verzióból "ellátási" problémák vannak, szóval valós, hogy nem jött elég az országba. Grat Samsung...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest