- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #3061 üzenetére
Nincs igazad és már elismerhetnéd végre...
"Fast Charge Support
Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ are compatible with wireless Fast Charge technology. Other devices will charge at standard wireless charging speeds.
[...]
The Fast Charge feature is compatible with only Galaxy Note5 and Galaxy S6 edge+ models.
Az említett 2 készüléket gyorsabban tölti, ennyi. És ezeket reklámozzák úgy, hogy Wireless Gyorstöltésre alkalmas. Mondhatod, hogy gyorsan tölti az Edge-et is, az még nem Fast Charge." -
kovecses
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #3061 üzenetére
Nem, nem tud!
Hivatalos információ!
Felhívtam a Samsung Magyarországot ahol először nem tudtak rá válaszolni, de megígérték, hogy e-mailben válaszolnak.Ezt írták válaszban:
"Tisztelt Kövecses József! Köszönjük érdeklődését.
Az új vezeték nélküli gyorstöltő működőképes az S6 és S6edge készülékkel, de nem tölti őket gyorsan."Szóval megkérnélek mielőtt engem lehurrognál, nekem ezt mondták és gondolom ők csak tudják...
-
kovecses
aktív tag
válasz
badxgirl #3002 üzenetére
Csak az Edge+ készülék tud gyorstöltést az új vezeték nélküli töltővel.
Ha még meg is vennéd ezt a töltőt akkor is csak lassan tudnád tölteni a sima Edge-t mert maga a készülék nem tudja.Igen látom a hasznát, nem kopik az usb csatlakozó, nem törik meg a töltő kábele, ha töltés közben fel kéne venni a telefont nem kell a kábelt kitépni belőle...
Én imádom és az esetek 90%-ban csak így töltöm a telefont!
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2110 üzenetére
Szuperek!
A híd felett a piros pont az repülő?
-
kovecses
aktív tag
Samsung Galaxy S6 Edge Elküldve: 2015. július 08.
Tiszteletem!Érdeklődni szeretnék, hogy mikor lehet majd végre olyan prémium assistance szolgáltatást kötni/vásárolni a Galaxy S6 Edge készülékhez, mint amit akkoriban a Galaxy S4 készülékhez lehetett (hogy ha gondom van vele házhoz jönnek megjavítani/kicserélni)?
Válasz: Samsung Galaxy S6 Edge Érkezett: 2015. július 09.
Tisztelt Kövecses József!Köszönjük, hoy kérdésével hozzánk fordult.
Szeretnénk Önt értesíteni, hogy jelen pillanatban nem elérhető a Prémium Assistance szolgáltatás a termékre. Amint a szervizünk megfelelő felszereltséggel fog rendelkezni mindenképp elérhető lesz erre a készülékre is a szolgáltatás.
Amennyiben további segítségre van szüksége, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat -
kovecses
aktív tag
Sammobile szerint van új firmware:
Hungary (XEH) SM-G925F GALAXY S6 Edge 5.0.2 G925FXXU1AOE3Viszont OTA: nincs semmi!
Miért?
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
fermacht1994 #1731 üzenetére
Ha profin van felrakva egyik sem jön fel.
Nekem a Flex HD megnyúlott... -
kovecses
aktív tag
válasz
silentkiller #1700 üzenetére
A root-ot nem szeretném megkockáztatni...
-
kovecses
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1698 üzenetére
Mit jelent a camera mod?
-
kovecses
aktív tag
válasz
LaciGSM #1675 üzenetére
Megpróbáltam prémium garit a telómhoz regelni és azt írta a my samsung oldal, hogy ehhez a készülékhez már nem jár...az S4-hez még volt.
Én a telót a Samsung Experience boltban vettem a Westendben, tehát nem zugárus cucc...még sincs semmi prémum szervíz cucc.
Csak a +1 év gari...Megenged vásárolni további 1 év kiterjesztett jótállást, de prémium assistance szolgáltatást ehhez a készülékhez nem enged meg választani...
*Az igényelhető szolgáltatások készülék típusonként változnak!
-
kovecses
aktív tag
válasz
csabicska #1643 üzenetére
Ez az amire a neten mindenhol panaszkodnak, állítólag túl merev és a szélei idővel felpöndörödnek.
Ezért én a rugalmasabb testvérét rendeltem meg a Flex HD-t, de az meg megnyúlik és eldeformálódik.
Nekem ebből az a konklúzióm: lehet, hogy a Spigen kurva jó tokokat tud gyártani, de a fóliagyártáshoz marhára nem értenek(ha sima merev S6 fóliát teszel fel, mert nekem az volt egy ideig, az elnyűhetetlen, csak az ívelt részeket nem fedi).Egyenlőre Nano Shine-t használok, még nem találok megfelelő fóliát (esetleg rárakok egy S6-ra való edzett üveget, de az megint csak nem fedné az íveket), de a Spigen-t feladom, mert már túl sok pénzt dobtam ki náluk fóliára és messze nem volt egyiksem tökéletes...
-
kovecses
aktív tag
válasz
csutizs #1638 üzenetére
Napi rendszerességgel használom, semmit nem tapasztalok.
Nem hiszem, hogy beégne, akkor gyárilag nem engedélyeznének ilyen funkciót.
Szerintem ez nem az a fajta amoled (ha jól tudom ez szuper amoled és nem pentile)Ráadásul ahhoz hogy beégjen mindig azt a képet kell mutatnia huzamosabb ideig, az óra meg tudtommal legalább óránként változik...
De ha biztosra akarsz menni akkor Samsung ügyfélszolgálat!
-
kovecses
aktív tag
válasz
Smile8822 #1639 üzenetére
Van egy Peel Smart Remote nevü program van, amit ha szerencséd van be tudsz állítani (ha tudja a TV-det), (és arra figyelj oda, hogy ha ezt a progit használod akkor kapcsold ki az energiatakarékos módot, mert különben gondok lehetnek a programmal.)
Illetve ha a telefonodba beütöd a *#0*# kódot és kiválasztod az IR tesztelést, akkor kapsz egy minimál Samsung távirányítót az alapvető funkciókkal (On/Off, Channel Up/Down, Volume Up/Down)
-
kovecses
aktív tag
Gyerekek ez a Flex HD egy rakás szar, már felrakásnál nyúlik mint a rágógumi és deformálódik.
Nagyon nem szimpatikus. Lehet nem fog feljönni, de akkor is szar. -
kovecses
aktív tag
Na megjött a Flex HD, holnap felrakatom a Corvinba Pesten. Majd jelentkezem a tapasztalatokkal.
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
GordonSamway #1516 üzenetére
Beállítások/Edge képernyő...
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
"A külföldi sajtóban megjelent összehasonlító tesztek alapján mindenesetre úgy tűnik, hogy az LG-nek valóban sikerült egy hajszállal megvernie az eddig etalonnak tűnő Galaxy S6-ot is, főként a színek telítettségében látszik komolyabb különbség."
LG G4 csak nekem nem tűnik nagy számnak?
-
kovecses
aktív tag
Mindkettő Spigent megrendeltem ami hajlított, ki fogom őket próbálni.
Jelenleg is Spigen fólia van rajta és ezzel meg vagyok elégedve.
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
resu8823 #1482 üzenetére
Nem vagyok igénytelen, egyszerűen az enyémen nem látszik szerencsére, pedig Made in Vietnam...
Itt minden ember értetlen?
Ne haragudj meg, de nem kellene meghazudtolni az embert.Az enyémen nem látszik, ha elhiszed, ha nem. Sajnálom, hogy a tiéddel gondok vannak. Remélem meg tudod oldani a cserét igényesebbre...
-
kovecses
aktív tag
De, szerintem pontosan erről van szó. Az a réteg amit leragasztanak ha megfelelően éri a fény kikapcsolt kijelző mellett akkor más-más szögből veri vissza a fényt, ha nem egyenletesen van ragasztva. Én a saját telefonomnál nem vettem észre, nem látszik hogy az akkumulátornál kiemelkedne, de ettől még lehetséges, hogy másnál igen. Szerintem ettől a telefon nem veszít az élvezeti értékéből, mert szinte soha nem nézegetjük kikapcsolt kijelzővel a telefont ráadásul pont úgy hogy a nap sugarai megfelelő szögben tökröződjenek vissza...
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
Szellem. #1449 üzenetére
Ne idegesíts már kérlek!
3x elmondtam, ebből 1x privát üzenetben.
Megadtam a linket, az a link a Spigen cég hivatalos Ebay oldala.
Azt is elmondtam, hogy tőlük idáig minden megjött.
Ezúton kérlek szépen, hogy ne kérdezd meg soha többet, hanem légyszíves rendeld már végre meg!
Köszönöm!A gyengébbek kedvéért a link 4x-re is!
-
kovecses
aktív tag
Csak a gyengébbek kedvéért még egyszer: az enyémen nem látszik és erről én nem kívánok tovább beszélgetni...
Lehet, hogy ez a probléma csak a frissített verzióknál van, amelyik készülékeken van széle a Samsung logónak?
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
resu8823 #1424 üzenetére
Igen látom, de szerencsére az enyém nem ilyen.
Amikor a fóliát felrakattam rá utoljára akkor néztem meg és szép egyenletes volt és nem ilyen.
Ettől függetlenül nem hiszem hogy valaki kikapcsolt kijelzővel használja a telefonját, szóval ettől nem veszít használati értékéből, de szépségéből igen. És mivel nem olcsó készülék én is visszavinném azt hiszem. -
kovecses
aktív tag
válasz
resu8823 #1421 üzenetére
Április 17-e óta nézegetem a kijelzőmet, láttam már több ízben kikapcsolt állapotban is szóval hidd el nálam nincs ilyen probléma. De te tudod. Én mielőtt megvettem ezt a telefont rengeteg dolognak utána néztem, többször nyomogattam a Westendben, kipróbáltam, megnéztem a menüjét stb. Nem hiszem hogy ha mindenkinek szar lenne a kijelzője akkor idáig senki nem vette volna észre csak te egyedül...
-
kovecses
aktív tag
Kinek jött fel a Spigen fólia?
Pontosan melyik típus?
Kitől vette? Biztosan eredeti? Ellenőrizte a dobozon lévő kódot a Spigen weboldalán?
Hol rakatta fel?
Szárazon vagy nedvesen rakta fel?
Mitől jött fel?Mindezeket azért kérdezem, mert nálam már április 17-e óta fent van a Spigen és egyszerűen letépni sem tudnám.
Szóval érdekelne, hogy mi a története a fóliának, mert nem szabadna feljönnie. -
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
Szellem. #1369 üzenetére
Nem szeretem a bumper jellegű tokokat, mert túl szélesítik a telefont.
De innen rendelhető. -
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
válasz
fermacht1994 #1376 üzenetére
Nem, mert nálam karcolódik...
-
kovecses
aktív tag
-
kovecses
aktív tag
Diagnostic and General settings mode *#*#7780#*#*
*#06# IMEI
*#1234# Firmware version
*#0*# - hardware diagnostic tests
*#0011# - service mode (display LTE band, etc)
*#*#1472365#*#8 Gps test settings
*#*#197328640#*#* service mode main menu
*2767*4387264636# to display product code
*#272*imei#* display/change csc code
*#0673# audio test
*#0589# light sensor test
*#34971539# camera firmware update
*#0289# melody test mode
*#0782# real time clock test
*#272886# auto answer selection
*#7465625# view phone lock status
*#12580*369# to check software and hardware information.
*#0228# Battery status (ADC, RSSI reading)
*#32489# Service mode
*#7780# factory data reset galaxy S6
*2767*3855# Full factory reset (Don't dial it does not ask you to confirm unless you have problem)Kiegészíteni ér!
-
kovecses
aktív tag
Kérdés: ha elfelejtetted az ujjlenyomat olvasó tartalék jelszavát...
-
kovecses
aktív tag
válasz
Leonardo91 #1323 üzenetére
Igen, az is nagyon szép telefon.
-
kovecses
aktív tag
válasz
Leonardo91 #1318 üzenetére
Szerintem nem, jóval kisebb az ív és nem egy külön kijelző, hanem a teljes kijelző egy része, más a kijelző vezérlése stb, ezért szerintem soha nem lesz annyira használható mint a Note.
-
kovecses
aktív tag
válasz
xedamen #1311 üzenetére
Lehetetlen látni? Engem majdnem megvakít ha néha ránézek, nem hogy nem látom. Sokszor le is kell takarnom vagy elé rakni valamit hogy ne világítson mert nem tudok elaludni tőle.
Kipróbáltad? Mikor? Az éjjeli óra azért éjjeli óra mert éjjel kell látni a sötétben, nem nappal a világosban.
Nem akarok se kötekedni, se személyeskedni, se veszekedni. Én csak azt mondom, hogy éjjel én bármilyen szögből eddig mindig hibátlanul leolvastam, kivéve ha letakartam valamivel vagy ha kijelzővel lefelé volt.
De tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, csak azért nem szeretem ha olyat mondanak amit nem tapasztaltam, mert ezzel azokat is félrevezethetik akik ilyen telefont szeretnének venni de még nem vették meg és esetleg valami olyan miatt nem fogják megvenni ami nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Maps
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- OLED monitor topik
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest