- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- 3DMark (2013) eredmények
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bounty123 #8225 üzenetére
Ez tévedés. A főverzióváltás után erősen ajánlott. Ha nem csinálja meg, akkor akár adatvesztést is kockáztathat. A hiba nem mindig fokozatosan lép fel. Jöhet hirtelen és akkor már kész a baj. Másrészt mit csinálsz, akkor ha nem otthon, hanem utazásközben lép fel a hiba?
-
Mauzes
addikt
válasz
bounty123 #7085 üzenetére
Na de pont az lenne a lényeg, ha hívás közben billentyűzni kell, némítani akarok, kihangosítani, akkor ott legyen a képernyő. Elég amatőr bug amúgy. A legjobb megoldást az LG G4-nél láttam, a megadott idő után nem kikapcsolja a képernyőt, hanem minimum fényerőn hagyja, és végig aktív a képernyő miközben energiatakarékos is.
Köszi, hogy megnézted!
-
TommyNagz
senior tag
válasz
bounty123 #6679 üzenetére
Gondolom nyugodtan felrakhatom a frissebbet a samfirmware-ről odinnal.
@madgie: Valóban. Bár nekem most valamit javult, szerintem (még annak ellenére is hogy az USA gari itt nem érvényes) benevezek egy S6 Active-ra. eBay-en 100 körül már van, és UK-ből, szóval se adó, se vám.
-
válasz
bounty123 #6285 üzenetére
Ez az Amoled - IPS dolog is elég megosztó, mert tény, hogy nagyon szép az AMOLED, a feketék azok feketék, de bizony tényleg időnként érzem a túlszaturáltságot és bizony az S6 kijelzője sárgás árnyalatú a fehérek megjelenítésekor. S7-nél ezen nagyon sokat javítottak. Múltkor boltban egymás mellett volt egy S6 és egy S7 bekapcsolva. Hát az S7 a fehéret sokkal jobban jelenítette meg (kicsit kékes árnyalatú volt, de mindenképpen javult a dolog).
Azért megnéztem pár kínai teló FHD IPS kijelzőjét, és ami a színhelyességet illeti, gyönyörűek, a képélesség is tökéletes. -
válasz
bounty123 #6206 üzenetére
Ja oké, csak zavar, ahogy pl PC-s Windows-on is zavar, hogy bizonyos gyártók felteszik a saját baromságaikat, Lenovo előszeretettel rakja tele a saját előtelepített notijait.
Ezeket törölni nem lehet? N8-on nem lehetett.
A gyári Samsung romot nem lehet rátenni garivesztés nélkül?
-
subset
senior tag
válasz
bounty123 #5972 üzenetére
A 480 karakter a 3x160 karakterből adódik - 160 fér el 1db sms-ben, és tudtommal az így 3 felé tördelt sms-eket kezelik maximum a szolgáltatók hivatalosan. Nyilván anyagi és egyéb érdekekből van ez a korlátozás részükről.
Elméletileg igazad lehet, léteznek (léteztek) appok amik végtelen hosszúságú sms-t ígérnek...ki kell őket próbálnia a kollégának.
-
icemad
nagyúr
válasz
bounty123 #5251 üzenetére
Én láttam tablethez kiegészítőt, amivel tudja a qi töltést. Lényegében egy USB csatlakozó meg egy vevőegység amit a tablet hátuljára vagy a tokra kell ragasztani. Elméletileg mindennel használható, amit microusbn keresztül kell tölteni. De egy tabletet szerintem 6-7 órán keresztül kellene tölteni vele...
-
Icetee
aktív tag
válasz
bounty123 #4321 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok. Jól néz ki így a telefon az kétségtelen, de nem igazán tudom használni az EDGE funkciót. Jópofa hogy este kiírja az órát kicsibe, meg az időjárást. De amit használnék pl Whatsapp vagy Viber azok nem jelennek meg. Még csak az sem hogy ki írt üzenetet, pedig be van kapcsolva az értesítése... de valamiért nem csinál semmit. Lehet csak én vagyok a béna, másnak működik?
-
Valkűr
addikt
válasz
bounty123 #4321 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy a haszontalan és az ég vilagon semmire sem jó legyen inkább saját véleményed. Én pld. van amit kihasznalok az Edge kijelzőn és örülök, h van ez a lehetőség. Sok aksi idő sporolható meg vele, h nem kell mindenért teljes képernyőt kapcsolni. Az óra megváltás, a különböző ertesitesekről nem is beszélve. Amit megcsinalhatnanak az az hogy ne csak fejjel lefele működjön néhány funkció, na meg bővithetnék az oldalsáv funkciókat.
-
SkyS1gn
félisten
-
Ferenc.v
tag
válasz
bounty123 #2662 üzenetére
Köszönöm az ötletet, ezzel már én is együtt tudnék élni.
Vagy ezzel még inkább: Simple Control -
Wapmester
senior tag
válasz
bounty123 #2545 üzenetére
engem sem zavar, kényelmesebb lapozni a lehajló kijelző miatt, haszna tényleg nem sok,csak szép, az edge funkciókat is kikapcsoltam kivéve a kontaktok megjelenítését, a lefordított kijelzővel világító szélek szerintem a leghaszontalanabb, még ha felfelé mutató kijelzővel menne akkor oké de ki tartsa lefordított kijelzővel a telefont az asztalon?
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
bounty123 #2360 üzenetére
'' Van még egy jópofa lehetőség, ha a képernyő szélét megsimogatod, kitesz szélre egy értsítő sávot órával, akku %-al, lapozható értesítésekkel.''
_a Nemfogadott hivasok szamat, marmint hogy hany darab, ezt is kijelzi igy a kepernyo szelen ? vagy SMS hany jott ?
ezek olyan aprosagok amikre latom nem derult feny a nagy online tesztek alkalmaval de nekem nagyon fontos lenne,, ez (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged