-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
xedamen #1311 üzenetére
Lehetetlen látni? Engem majdnem megvakít ha néha ránézek, nem hogy nem látom. Sokszor le is kell takarnom vagy elé rakni valamit hogy ne világítson mert nem tudok elaludni tőle.
Kipróbáltad? Mikor? Az éjjeli óra azért éjjeli óra mert éjjel kell látni a sötétben, nem nappal a világosban.
Nem akarok se kötekedni, se személyeskedni, se veszekedni. Én csak azt mondom, hogy éjjel én bármilyen szögből eddig mindig hibátlanul leolvastam, kivéve ha letakartam valamivel vagy ha kijelzővel lefelé volt.
De tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, csak azért nem szeretem ha olyat mondanak amit nem tapasztaltam, mert ezzel azokat is félrevezethetik akik ilyen telefont szeretnének venni de még nem vették meg és esetleg valami olyan miatt nem fogják megvenni ami nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged