-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
Az normális, hogy egy éjszaka alatt 10%-ot merül?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
troland26 #3394 üzenetére
Én is épp Z3C-ről váltok, akksi engem is érdekel milyen lesz, elötte Z3, Z2, Z-m volt meg korábbi sonyk. Majd meglátjuk, lesz wireless töltőpadom így talán könnyebb lesz.
Az biztos hogy bele kell tanulnom a samus rootolgatásba, romozgatásba, mert xperiákkal már ment minden, de itt teljesen más. Odinról hallottam és kb ennyi.
Rootolható a mostani legfrisebb fw egyántalán?
-
troland26
őstag
Sziasztok
Z1C-ről van értelme váltani ? Nem nagyon sérülékeny a készülék ? Ill az akku ideje kb mennyivel lenne gyengébb ? ( nagyon mozgatja a fantáziámat az s6 edge )
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
PindurAnna #3377 üzenetére
a Vibernek a mappajat egyszeruen atmasolod LG > PC > EDGE.
-
guriga1234
addikt
válasz
freezespider #3391 üzenetére
Volt már.
Amúgy meg 3373
-
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #3389 üzenetére
Megjön az értesítés, csak hiába olvasom el a gépen, nem tűnik el a telefonról, villog a led a végtelenségig. Persze mivel pl. gmaillel működik, ezért akár a messenger hibája is lehet, csak a firmware frissítés után jött elő.
-
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #3384 üzenetére
Pedig jó lenne, mert ezek a beragadó fb messenger értesítések rohadtul idegesítőek.
-
csabicska
senior tag
Volt egy pár MB frissítés.
Nálatok? -
pedro7
tag
Igen,azt tudtam, hogy új névjegynél vagy meglévő szerkesztésénél meg lehet adni melyik csoportban
legyen a kontakt. De hol láthatóak a csoportok ? Hogy pl.kik vannak benne vagy hányan vannak benne ?
Más készülékeknél a névjegyek mellett van egy külön csoportok fül.És ezt az automatikus üzemmód váltást hol tudom beállítani ? Mert nem találom.
-
pedro7
tag
A névjegyzékben csoportokat létre lehet hozni ?
Vagy valamilyen külön alkalmazás kell ?
És a normál,rezgő,néma üzemmódot lehet időzíteni ? -
tomee007007
addikt
válasz
PindurAnna #3377 üzenetére
Szerintem nem szól rosszul a kategóriában, illetve az eddigi Samsung csúcstelefonokhoz képest is jobb. Persze, vannak jobbak.
Az Adapt Sound-ot próbáld meg a beállításoknál. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
tomee007007 #3376 üzenetére
Hangszóróra, fülest ki sem bontottam még.
-
tomee007007
addikt
válasz
PindurAnna #3374 üzenetére
Melyik hangra gondolsz? Hangszóró? Vagy kimeneti/fülhallgató hangjára?
-
guriga1234
addikt
válasz
ssgt1981 #3371 üzenetére
Hmmm... Nem kellett volna szolgai módon a bulvárcímet bemásolni. Konkrétan 11 hibáról volt szó, amiből 8-at már javítottak és frissítésként el is jutott mindenkihez. Továbbá volt olyan hiba, ami más telefonokon is ugyanúgy jelen van/volt. A fennmaradó 3 hiba a novemberi frissítésben lesz orvosolva.
Amúgy elég vicces, hogy amikor a hír megjelent, akkor már csak a még nem javított 3 (nem jelentős) hiba található meg még pár napig.
A win/wp/linux/android/ios/stb. hány ezer hibától hemzsegett eddig? Vagy arról szemérmesen hallgatunk?
Költői kérdés: vajon melyik ellendrukker fújta ezt fel? -
blt.62
őstag
válasz
PindurAnna #3370 üzenetére
Mennyire tetszik? Kijelző,média? Én is G3-ról váltanék. Mennyi volt a 128-as változat?
-
ssgt1981
senior tag
Több mint tíz biztonsági rés a Samsung csúcstelefonjában
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.
Tegnap óta én is S6 EDGE 128 GB-os telefont használok.
Kérdésem az lenne, hogy a régi (LG G3) telefonomról, hogy tudom a viber beszélgetéseket áthozni az új telefonra?
-
blt.62
őstag
A kijelző nem sérülékenyebb amiatt hogy oldalt is van? Ezen is van újjlenyomat zár?
-
ssgt1981
senior tag
Ebay-ről honnan és milyen fóliát érdemes venni?
-
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #3365 üzenetére
Kapcsold ki az alkalmazás optimalizálást. Sokat nem jelent úgysem.
-
freezespider
tag
Azt meg tudnátok mondani, hogy miért dobja fel szinte minden nap, hogy 3 napja nem használtam az alkalmazásoptimizálást?
-
Gabes13
tag
Üdv! Érdeklődnék hogy DISPLEX nevű polìr pasztával van-e valamilyen tapasztalata?? Köszönöm!!
-
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3362 üzenetére
-
eminem
tag
Sziasztok!!
Beszaggat belaggol a telcsi ha nagyot pörgetek az app-ok vagy böngészés közben.
S6 EDGE telcsi gyári 5.1.1 rendszer van rajta egy csomó alkalmazást ami gyárilag volt rajta azokat letiltottam package disable pro progival "TÖRÖLNI NEM TUDTAM" mint pl: facebook, google+, instagram, facebook messenger, one drive, peel smart remote, watsapp,.
De még most is megeszi a telcsi a 2gb 2.4gb memóriát mi az amit tudnék törölni véglegesen vagy letiltani
és a telcsi rendszerét stabilan tartaná.
Véglegesen hogy tudnám törölni
Ezek a progik vannak fent a telcsin. viber picwords pixwords skype package disable pro.
köszi előre is a segítséget.
ui. 6.0 rendszer mikor jön ? -
SkyS1gn
félisten
A beépített témákkal mennyire lehet stockká varázsolni a telefont? Beállítások menüt valamit állít? vagy csak a home launchert? Tehát egy Novával kb ugyanott vagyok?
Igen fontolom a telefont, vagy megvárom S7-et nemtudom, de a touchwizt nemigen bírom, főleg hogy Z3C most Sony concept stock 6.0 rom van.
-
ssgt1981
senior tag
Ez az első androidos telefonom és eddig nagyon megvagyok vele elegedve. Tudnátok abban segíteni, hogy a billyentyűzetet, hogy tudom feketére állitani?
-
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3356 üzenetére
Ma reggelre 92%-ra merült, pedig még fel sem raktam egy csomó alkalmazást.
Mondjuk a kijelző ~50%-s akksinál ma 3 órás bekapcsolt időnél járt, tehát egy órával kb. jobb mint előtte, de a készenléti még most sem az igazi. Bluetooth vajon ennyire leszívná? Az 0-24 megy, a karkötőm miatt. -
icemad
nagyúr
válasz
barna.roland #3351 üzenetére
Nekem mindig működött. De a telefon infra ledjén a villogast szabad szemmel is lehet látni. Sötét szobában meg még inkább. Lehet, hogy nálad nem működik a led.
-
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3350 üzenetére
Na csináltam egyet, remélem megjavult.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. Van már használható edzett üveg a készülékre? Össz-vissz 3 hozzászólást találtam ez ügyben a legfrisebb is fél éves.
-
barna.roland
csendes tag
Sziasztok
Mióta a peel smart remote lefrissült nem működöt, azután frissült megint, jónak tűnt, viszont furcsáltam hogy a samsung tv-t se kapcsolja. Valamelyik nap kíváncsiságból beléptem a teszt üzemmódba (*#0*#) ott megnéztem az IR LED-et, hogy kamerába belevillogok, de semmit nem láttam, viszont a tv távirányítója szépen villogot. Lehet maga az IR LED kakkantot be? Nektek működik? Köszi a válaszokat. -
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3348 üzenetére
Délután munka után szerintem csinálok egy factory resetet.
Megvettem a Telenortól és az előző telefonomról a HTC One M7-ről átmásoltam mindent, beleértve a HTC-re telepített alkalmazásokat is.
Remélem ez lesz a probléma, csinálok egy factory resetet és meglátjuk hátha jobb lesz. -
-
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3346 üzenetére
-
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3344 üzenetére
Igen.
Tegnap feltöltöttem éjjel teljesen, és újraindítottam a telefont. -
InHell
senior tag
válasz
tomee007007 #3341 üzenetére
-
Drakk
tag
A frissítés után megjelenő Optimalizációs lehetőség hogy működik? Nekem kell beállítani a programoknál, hogy Állandó optimalizációt kérek, vagy hagyjam mindet úgy ahogy van?
-
InHell
senior tag
Nálatok egy éjszaka alatt, (6-7 óra) mennyit merül a telefon készenléti állapotban? Nekem 100%-ról 88-90%-ra esik reggelre, szerintem ez nagyon rossz.
Egyébként kipróbáltam úgy is, hogy wifit kilőttem, gps-t, stb. de az üzemidőm semennyivel nem lett jobb, ugyanúgy 90%-ra lemerül 6-7 óra alatt úgy, hogy hozzá sem nyúlok.
Kipróbáltam úgy is, hogy energiatakarékos módra váltottam, de akkor is valami 89%-on állt reggelre.. -
unicumnext
aktív tag
válasz
freezespider #3338 üzenetére
+1
nálam is ez van, remélem a következő frissítés megoldja. -
tomee007007
addikt
Igen, itt is írták páran, hogy a cview tok karcol. Nálam nincs fólia, néha használok belebújtatós tokot. Annyira nincs kímélve a telefon, de elég jól bírja. Előlapján karcmentes, a hátlap alján van 1-2 mikrokarc a telefon alaján, mondjuk az is csak attól hogy a jeggyűrűm folyamatosan karistolja.
-
kirky
csendes tag
Vicces ez a T-mobil, én múlt kedden voltam bent, akkor azt mondták országszerte 8 van a zöldből, de igazából nem befolyásoltak vele, ha még 5000 lett volna is megrendelem. Pár nap használat után nyugodt szívvel írom, hogy nem bántam meg.
Ti mit tapasztaltaok, mi a legoptimálisabb mód a készülék megóvására? (fólia, szilikon tok, bőr vagy egyéb tok, clear view tok?) utóbbiról azt olvastam, hogy a Samsung is beismerte, hogy ettől a toktól sérül a telefon... Szóval érdeklene, hogy kinek mi jött be?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
4850 oc #3329 üzenetére
Most miért is?
Kitől ha nem tőletek kérdezi meg az ember hogy milyen bajai jönnek elő, ha jönnek, a telefonnak? PR marketingest kérdezzek?
Garancia gondolom 1000x jobb mint Sony annál nem nehéz jobbat szolgáltatni, rootolást stb amit meg kéne tanulnom samunál ha váltok, még fontolgatom.
(#3332) thamasz "fényévekkel" jobb az S6
-
thamasz
senior tag
Érdeklődnék, hogy jött-e valaki Z1 Compactról? Alapvetően a fényképek minőségével vagyok kicsit elégedetlen, mekkora előre lépés lenne az s6 edge-re váltás? Vártam a Z5-re de nem győzött meg pont a kamera téren nem dicsérik túl. Így jött képbe most az edge.
-
Meli5
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van ilyen telefonja, légyszi írja meg, hogy mekkora a telefon mérete.
142,1X70,1X7 a méret? Mert ez a méret is meg van adva, de másik oldalon meg más.
Köszi -
SkyS1gn
félisten
Üdv, van valami hoklija az S6 Edge-nek? Kinek mennyit bír az akksi?
-
tomee007007
addikt
Nézd, szerintem igen, de ez mindenkinél más (igények, anyagi lehetőségek, stb..)
Az biztos hogy jelenleg az S6/S6 egde/S6 e+/Note 5-nek van a legszebb kijelzője. Kamerában is a legjobbak között van. G4-ről én nem biztos hogy váltanék, de G3-ról megéri. Nézd meg a Mobilaréna tesztjeit, az eredményeket, és az ott leírtakat is mérlegeld. -
blt.62
őstag
válasz
tomee007007 #3324 üzenetére
Tud annyival többet hogy. 60-70 ezerrel toldjam a G3-at?
-
-
Cha05
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában tapasztalok egy olyan problémát a telefonommal, hogy ha bejön egy értesítés, mondjuk facebook messenger vagy új email üzenet és nem telefonon olvasom el, hanem asztali gépen, a telefon továbbra is mutatja, mint új értesítés. Korábban eltűnt az értesítés a telefonról hasonló esetben.
Tapasztalt esetleg valaki rajtam kívül ilyet? Esetleg tudtok rá megoldást?
S6 Edge, gyári rendszerrel. Próbáltam visszaállítani a rendszert, nem segített az sem.
Köszönöm előre is. -
blt.62
őstag
Szio!
Jobban járok a galaxy s6 edge mobillal mint a mostani Lg G3-al? Szebb a kijelzője és jobb médiában? Jelent az valamit hogy oldalt látszik a kijelző????
HTC ONE M8 -
zoltown
újonc
Sziasztok!
Nemrég tulajdonosa lettem egy S6 edge-nek. Igazán remek telefon, szerencsére semmi gondom nincs vele ezidáig
Az érdekelne, hogy ha másik ROM-ot szeretnék feltenni rá, van-e bármi különbség a különböző országoknak kiadottakban. Az egyetlen amire gondolni tudok az az, hogy a hálózattal lenne probléma.
Előre is köszi a válaszokat.
-
-
bencus3
tag
Sziasztok
A véleményetekre lennék kíváncsi a telefon töltésével kapcsolatban:
Van egy S6 edbem és vezeték nélküli gyorstöltövel szoktam tölteni, megváltoztak az életkörülményeim és most kikapcsolt állapotban teszem rá a töltőre éjszakára! Szerintetek okozhat valami problémát hogy kb 1 ora alatt feltölti és utána meg egész éjszaka rajta van?
köszi -
VIBO
őstag
chrome-ba nektek is van olyan, hogy nem tud belépi a hardverapróba?
-
kirky
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tegnap érkezett meg az Edge készülékem, 5.0.2-es Androiddal. Nekem nagyon tetszik, és egyelőre az üzemidővel is elégedett vagyok. Mivel az előző Galaxy-mnál megszívtam a szoftverfrissítéssel (utána katasztroflis üzemidő, felére csökkent és a következő frissítésig semmi sem segített) ezért az lenne a kérdésem, hogy érdemes -e frissíteni, mik a tapasztalatok? Romlik / esetleg javul az üzemidő? -
válasz
JumboJet #3306 üzenetére
Ha megnézed a honlapon, a zöld színnél már fel van tüntetve, hogy kifutódarab, a többi színnél még nincs. Gondolom kevésbé volt kelendő.. (pedig gyönyörűre sikerült) nem hiszem, hogy egy diszpécser magán marketing akcióba kezd egy privát ügyféllel, aki pont rendelt is egy zöldet, de persze bármi megtörténhet.
-
Hétfőtől csatlakozom a csapathoz egy zöld edge-el..
Aki még tervezgeti a t-mobileos zöld választását, igyekezzen, mert azt mondta az ügyfélszolgálatos nő, hogy kb 15 darab van, és nem várható új készlet belőle. Remélem nem kapom meg majd úton útfélen, hogy csajos..
Erre esetleg tudna nekem válaszolni valaki? Próbáltam keresgetni de nem találtam infót ezzel kapcsolatban.
-
JumboJet
csendes tag
tegnap a t-mobileban voltam, SIM kártyát csináltatni. mondani sem kell, 40 percet vártam arra a nyomorult lelkü körömnagyságú plasztikra; és addig volt időm S6-os szériát nézegetni.
S6 S6 Edge és S6 Edge + volt a sorrend. Küllemről nem valami brutál, mert ahogy a sima S6ot néztem, utána az S6 edge-t; nem olyan látványos az a kerekített oldal, mert nem egy drasztikus nagyságot kerekítettek csupán 2-3 mm-t... így tegyük is félre a sima S6ot.
az S6 edge és az S6 edge + között próbáltam különbséget tenni; csak hosszúságra lenne nagyobb?
...Amm... nem ugyan olyan mértékűek az alsó-felső sarkaknál a háznak a kerekítései. a hajlítás viszont megegyező ívű, szóval aki ezt kérdezné annak itt a válasz. talán fontos is lehet, mert a hónapok alján terjedt el az a divat, hogy akinek ilyenje van az bizony fóliázza be; Carbon fólia most a divat ebből a cuccból, amit nyugtáznék is, de a minap egy videót láttam, és hát úgyszólván a fólia pont kitakarja az ívelt kijelző egy részét; nem feltűnően, de aki szeretné használni az edge plusz funkcióit annak nem ajánlott.
Üzemidőről néztem pár dolgot; lényegében +0,4 az akkuhoz nem sok, szóval tök mindegy, hogy most merül le, vagy 20perccel később. ekkor már semmit nem lehet vele csinálni. ami szomorúbb, hogy eltűnt az IR ablak a SGS6+ tetején. ez fájó lehet olyan embereknek akik annyira lusták mint én, hogy telefonnal akarnak háztartásbeli dolgokat vezényelni. Tényleg csak annyi az E+ plusz kényelmi funkciója hogy lehet youtubera live streamolni? ezt meg KI használja??????? felesleges ez a sok vakítás; én akkor is a Sima edge mellet voksolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest