Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
Nektek jó képeket készit a kamera?mert az enyém pocsék alap beállitásokkal.A makró viszont jó.Nagyon ritkán találja el a fókuszt.
-
laszlolczka
őstag
Van egy osztrák G900F tipusú készülékem.Az előző tulaj létrehozta a Samsung account fiókot.Csináltam egy gyári visszaállitást,és kéri a fiókhoz szükséges adatokat,amit nem tudok és kiirja hogy a visszaállitás nem sikerült.Odinnal újra húztam a romot,de ugyanazzal a hibával fogad.A fiókot sem engedi törölni.Hogy tudnák új fiókot létrehozni?
-
laszlolczka
őstag
Tudna nekem valaki abban segiteni,hogy hol találok külön CS-fájlt.4.4.2-höz kellene.
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok,ma sikerült nekem is hozzájutni egy fehér példányhoz,Egyenlőre ismerkedés van,eddig tetszik.S4 zomról váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest