-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
gyuri2008 #26690 üzenetére
Írsz valami user scriptet és az lefut minden oldalbetöltésnél és eltünteti vagy manuálisan megkeresed azt az elemet és eltünteted a chrome (vagy egyéb böngésző saját debuggerével/szerkesztőjével (talán F12-re jön elő) minden oldalbetöltés után
vagy elfogadod és a munkamenet végén törlöd a cookie-kat. Ebben az esetben az oldal következő megnézésekor újra fel fog jönni. Nem igazán lehet kikerülni, talán ha letiltod a javascriptet is, de akkor biztos nem fog működni egy csomó/legtöbb oldal.
Nem néztem utána, de valószínűnek tartom, hogy reklámokkal van kapcsolatban és törvényi kötelezettségük feltenni ezt a kérdést.
-
Kakumix
senior tag
válasz
yodamester10 #20401 üzenetére
Már karácsony előtt is lehetett az aprón 70-ért venni. Én is kb. ennyit fizettem érte, adásvételivel.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Bigyo13 #17839 üzenetére
Nem hiszem, hogy privátba kellene. Ilyet vettem (fekete pad + fehér lap), volt egy "kis" áremelkedés azóta, pedig akkor nem is a legolcsóbbat vettem.
#17840 tothl: Nem kell bajlódni a kábellel, USB takarófedéllel, ha hívás van felkapom és viszem majd simán visszateszem. Este felteszem és reggel kész így nem érzem lassúnak se, egyébként kb. feleolyan gyorsan tölt, mint a szerintem igencsak gyorsan töltő kábeles megoldás így összességében nem érzem lassúnak. Most feltettem 53%-on, talán beírom mikor lett 100.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Bigyo13 #17836 üzenetére
Pedig 2200Ft-ért egy 2 érintkezős "töltőlapocska" meg egy pad ezt tudja (most néztem meg az eBay-en mennyiért vettem karácsony előtt). Mármint töltés után a telefon lehűl és reggel szoba hőmérsékletű. Persze ez valószínűleg nem igaz, ha valakinél előjön a kameradémon és tekeri a procit egész éjjel. Nekem ilyen problémám nincs.
-
Kakumix
senior tag
válasz
legenda007 #16405 üzenetére
Január elején érkezett meg, azóta használom. A hátlap kicsit kidudorodik így valószínűleg nem vízálló, de egy ilyen védelemmel ellátott telefonnál gyári állapotban sem hiszek a vízállóságban, mert hogy nem is az. Megbízható? Egy ilyen házhoz szállítással együtt 3800Ft-os cuccnak a gyártás során biztosan gyengébb a minőség ellenőrzése, mint a bolti 15000-esnek. Legalábbis remélem, hogy a drágábbon nem csak nagyobb a haszon. A szabadalmak, licencek (pl. Qi), adók, helyi forgalmazó, garanciális ügyintézés stb. persze mind benne vannak a drágább árában, de ez most nem érdekelt. Nekem még nem volt gondom ilyesmi eBay-ről rendelt cuccokkal. Persze megnézem kitől is rendelek. 15000Ft alatt maradt egyébként a teljes rendelésem, ami a következő volt:
- 2db 2A-es fali töltő (eredetinek árult Samsungnak kinéző, Samsung feliratú és működő töltők, fehér dobozban, de volt választék a Samsung szó betűinek különböző sorrendben egymás után pakolt töltőkből is, feleennyiért)
- 2db 2m USB kábel
- 1db edzett üveg
- 1db 32GB-os Transcend Class 10-es microSD (45MB-os sebesség)
- 2db agyba dugós headset (szintén eredeti Samsungnak kinéző, csomagolás is, hangerőállítós és felvevőgombos)
- 6db különböző színű és fajtájú tok az egyszerűbbtől a kétkomponensűn keresztül a bumszli kitámasztós és övre szerelhetősig. Még nem volt meg a telefon mikor ezeket megrendeltem csak azt tudtam, hogy valószínűleg fehér lesz, mert aranyért pénzt nem adnék a fekete meg ritka volt akkoriban használtban. Abban is biztos voltam, hogy a védelem (és az ordenáré ezüst keret és a hátlap az élelmiszerboltokban kapható tálcás kiszerelésű farhát polisztirol tálcájára hajazó kidolgozása miatt érzett elrejtési kényszerem) miatt valami tok fog rá kerülni. -
Kakumix
senior tag
válasz
MartOOn #16403 üzenetére
Szintén szobahőmérsékletű reggelre és 100%-ra van töltve, nem gyári töltő és nem gyári hátlap (Lollipop, Alexandr BNL7).
Bocs, nem neked szántam válaszként.
-
Kakumix
senior tag
válasz
FrankMonzano #13521 üzenetére
Mivel ez újabb valószínűleg erre akkor kezdték csinálni amikor még csak 5.0 volt. A régire pedig akkor amikor már volt 5.0.1 is. Na és itt jön a csavar a Note 4 esetében, ami a legújabb és szerintem elkezdték rá az 5.0-át, majd inkább nem adták ki és mivel a 5.0.1 sem sokkal hibátlanabb lehet, hogy inkább várnak az 5.1-re, amit mintha már szintén bejelentett volna a Google.
-
Kakumix
senior tag
Tudtok arra módszert, hogy a telefon USB portra történő csatlakoztatáskor ne adja ki rögtön a teljes tartalmát a számítógép felé? Régebben volt lehetőség USB drive-ként csatolni és előtte mindig megkérdezte, hogy akarom-e csatolni, ez már pár android verzióval ezelőtt megszűnt, de valami ilyesmi kellene nekem. Végső megoldásként a csak töltésre alkalmas "USB" kábel is játszhat, de nekem ilyenem még sosem volt. Leginkább valami szoftveres megoldás kellene, Lollipopra.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Cola111 #11363 üzenetére
Sinceritytrading, sokszor rendeltem már tőle gond nélkül.
-
Kakumix
senior tag
válasz
gamek!ller #11213 üzenetére
T-mobil ügyfélszolgálat? SZVSZ legálisan nem tehetsz ellene semmi mást, minthogy befizeted az elmaradást.
-
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
válasz
Rascally81 #10963 üzenetére
Nekem úgy tűnik 1-1,5mp alatt kapcsol vissza képernyő, nem lassabban mint korábban a Note-om. Alexandr ROM-ja van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest