-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
128bit #30625 üzenetére
Igen ez erdekes, de akkor a sz*rert sz*rakodik a Samu a Knox-al??!!
Folytatom mjad lejjebb...
Aleksndr (es van BPA2-es 5.0-as rom is, ugyan en meg mindig BOH4-en vagyok) is kihozta a rootolt 6.0.1-es rom-at (valszeg ugyanabbol a betabol): [link]
- nem Knox 0x0 barat!Itt [link] pedig azt irja, hogy 5.1-tol felfele mar nem lehet root Knox 0x0-al!!!
Ebbol pedig az kovetkezik: egy tularazott telot nem tudsz majd rootolni esetleges garivesztes nelkul! Igy ez lesz nekem az utolso Samsung telo (es egyben az elso is ez volt).
Arrol nem is beszelve, hogy jopar funkcio nem muxik a szetbarmolt Samu rom-ban, ami a vanilla-ban igen: camera beallitasok, USB Tether Mac OS X-en, stb ...
Hasznalni addig fogom, ameddig csak birja. CM-et fel lehet rakni ra (ismet esetleges garivesztessel), mint ahogy sokan hasznaljak is vele (par hhulyeseg nem muxik vele, de azokat nem is hasznaltam soha), de akkor miert vegyen az ember tularazott telot, mikor legyalujja a foldig?!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged