-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika2004
őstag
válasz
szlibud #37117 üzenetére
Szia !
hát én azt mondanám hogy hol ne...
a sebességesben emmiképp se .... (pedig régebben énis ott vettem mindent és nem volt gond)de nemrég vettem egyet s5 be , és szarabb volt, mint az elhasználódott régi !
teszteltem teljesen ugyanazon körülmények közt,
a régi használt 82 % ig merült 2 óra alatt, az uj speedshopos meg 67 ig ! -
gerner1
nagyúr
válasz
szlibud #36815 üzenetére
Így van. Átlagos, normál használattal, nekem is elmenne az S7E → 2 napot. Volt is már erre példa. De, az S7E topikban vanank, akik még optimálisabb felhasználói szokásokkal, gyakran elérnek 7-8ó SoT -ot.
Sokat lett emlegetve ez a SoT, ami viszont az AMOLED kijelzős készülékeknél kevésbé számít, mert ezeknek a legoptimálisabb a fogyasztása, a többi technológiához képest. Itt ha valami fekete, akkor az a pixel nem üzemel, tehát nem is fogyaszt... Samunál a fogyasztás/akku-idő arányát, inkább más funkciók használatával, és a felhasználó körülményekkel & szokásokkal érdemes meghatározni."Ja GPS sokat van használva, waze navihoz és endomondo v osmando trackhez és még geoládázok, olyankor annak a programja is."
- Ezekkel az a probléma, hogy használatuk online adatforgalommal jár együtt. Én navigációhoz ezért haználok csak offline -t. Nekem egyébként hoztak előnyt az online navi -k. Az volt a tapasztalatom, hogy a forgalmi infók (BP) rendre későn érkeztek. Így hiába kaptam ez, és hasonlók miatt alternatív útvonalat, mert addigra azok is bedugultak. Magassági kormányt utánégetővel + ezekhez használati engedélyt pedig, egyik sem ad.... -
gerner1
nagyúr
válasz
szlibud #36813 üzenetére
S7E / S8 erölködés nélkül hoz 5,5 - 6ó SoT -ot. Nekem legalább is az S7E -vel ennyi jön össze, és akkor estére marad kb 11-18% (változóan) az akkuban. A 2db S5 -ös, ami nálunk van - szintén kibírnak 1 napot. A kölköknél vannak, gondolhatod, hogy kapják az "ívet". A megvétel(ük) óta már kellett új akkukat vennem, azok most lesznek 1évesek. Intenzív használattal nagyjából ennyit is bírnak azok, amelyek nem a készülékkel együtt voltak a gyári dobozban...
További tapasztalatom, hogy -mindegyiknél- az akkuidőre jelentős befolyással van a hálózati térerő, és a napközben használt WiFi térerő is. 0-1-2 pácika gyenge, és ezzel erölködik a készülék, az optimálisnál jobban pörög a SoC, tehát többet is fogyasztanak. Mi ezért használjuk fix 3G -re állítva mindet, mert azon gyakorlatilag mindenhol jobb a térerő, és azzal nincs a híváskor 4G -ről visszakapcsolási probléma sem.... Sajnos a GPS antennája nem olyan hatékony az S5 -nek, mint az újabb társainak, így navit használva is sokkal többet fogyaszt (pörög, erőlködik a SoC) azokhoz képest. Ezekhez jön még az általános karbantartás rendszeressége (gyorsítótár ürítés, memória felszabadítás gyakorisága, stb), amellyel szintén elejét lehet venni, a felesleges SoC "pörgésnek". Végül pedig, megint ott van maga az akku, és annak állapota. Szóval, soktényezős egyenlet ez is ... -
-
anonym1s
őstag
válasz
szlibud #29693 üzenetére
Pedig a lenovodat a repulomodhoz hasonlo allapotban tartottad a fejed mellett!
A regebbi (2 eves de lehet hogy a mostaniak is) kinai telefonokban volt egy "gyorsinditas" nevu beallitasi lehetoseg, ami gyari beallitas szerint be volt kapcsolva (lehet hogy a mostaniakban is van), es ilyenkor a telefon nem kapcsol ki hanem valamifele hibernalt modba megy. Pontosan nem tudom hogy mukodik ez, de a lenyeg, hogy ilyenkor nem kapcsol ki a telefon. Keresd meg a lenovod beallitasai kozott a "gyorsinditas" opciot, vedd ki mellole a pipat, kapcsold ki a telefont es meglatod hogy a lenovod sem fog ebreszteni kikapcsolva. -
Jack Oneill
veterán
válasz
szlibud #29696 üzenetére
A nokia nem androidos,ezert ne is hasonlitsd ossze a ket rendszert. Amugy a tobbiek itt leirtak a magyarazatot a problemadra. Nem a samsung telefonok sajatossaga ez,hanem az osszes okostelefon ilyen. Nehany kivetel van csak,amit itt a forumtarsak leirtak. Komolyan nem is ertem a problemadat,mivel ezzel en utoljara 6 eve szembesultem,hogy egy okostelefon nem ebreszt kikapcsolva
-
VD
őstag
válasz
szlibud #29689 üzenetére
Semmi nincs, ez a "normális" működés!
Kikapcsolt állapotban a legtöbb okostelefon nem ébreszt! Repülő üzemmód használata az alternatív megoldás.
Az MTK chipes androidok ez alól kivételek voltak régebben, ott működött az időzített bekapcsolás és ébresztés. Hogy ez most is így van-e, arról nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest