- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- TCL LCD és LED TV-k
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
van arról tapasztalat hogy a CM 12.1 megy -e hibátlanul GT-I9506-al?
Nexus 4-ről váltanék erre de a T-s ROm sza*ságai meg a lassú menü nem tetszik, viszont a jobb kamera meg a 4G kellenének. -
Hunter2
addikt
-
Hunter2
addikt
válasz Lavidaloka #63606 üzenetére
ha gyakorlott kéz csinálja olyan lesz mint a gyári csak az nem 3000Ft-ba fog fájni. Ha te nekiállsz otthon akkor meg jó eséllyel vehetsz bele egy új kijelzőt.
-
Hunter2
addikt
Kicsit szakmai kérdés, factory reset után a proximty sensor kalibrációja is újra állítódik?
-
Hunter2
addikt
válasz Hunter2 #63671 üzenetére
a megoldás a proximity szenzor kalibrálásra egy Root+Proximity sensor reset használata lett.
-
Hunter2
addikt
válasz Gyula84 #63732 üzenetére
mondjuk mert a legtöbbeknek nincs otthon meleg levegős pákája, a másik meg ha szereznek is egyet akkor is rutin hiányában le fognak verni egy rahedli SMD-t a boardról utána meg kuka a telefon.
Kicsit remeg a kezed vagy a légszállítást túl nagyra állítod és simán le lehet pucolni a panelről pár SMD-t. -
Hunter2
addikt
lehet az hogy a GT-I9500 hangszóró/proximity szenzora nem jó a GT-I9506-ba annak ellenére hogy most is egy 9500 feliratú alkatrész van benne?
rendeltem egy másikat hozzá mert ez nem százas de amit küldtek az meg egyáltalán nem megy. -
Hunter2
addikt
rendeltem egy ilyet és minőségi meg minden csak épp a gyári samsung mikro usb kábel nem megy rá a telefonra rendesen mert túl vastag a műanyag része.
Tudtok olyan mikro USB kábelt aminek kisebb a pereme?
remélem érthetően írtam.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
hogyan tudom a lockscreen képet lecserélni?
-
Hunter2
addikt
arra van valami ötlet hogy a T-s GT-I9506-om miért 4G-n lóg folyamat akkor is ha épp van wifi a környéken (otthon, munkahelyen), csak akkor áll rá a wifi-re ha elkezdem nyomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest