-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Parallaxis #39605 üzenetére
Nem Dr.Alban-hoz járnak vele
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Parallaxis #39600 üzenetére
Garim van 2 év,a DIGI-től vettem ki előfizetésre.
-
KopiBDW
csendes tag
válasz
Parallaxis #39595 üzenetére
Én Nagyváradon lakom...Románia,itt nem számít. Nálunk ellenben nincs prém gari ,sem. És még tudod mi fura a frissítés óta? Ha fölébresztem a képernyőt,a flippel nem fölül hanem a középen jelennek meg az infók mint az S5-nél,még jó nem vettem meg az eredeti S4-es flipp tokot,hanem egy rondább de robusztosabb bőrtokot ,hogy egyenlőre védje ha le esik,míg nem veszek egy eredeti ütésálló tokot.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Parallaxis #38065 üzenetére
Az Android majd akkor lépjen túl a Micro SD-n amikor az alap memória 128 giga lesz, és nem szaros 16 giga amiből jó eséllyel 9-10 használható....
-
nfsu17
veterán
válasz
Parallaxis #38065 üzenetére
gondolom a "felhők" is az okozói annak, hogy az sd kártya írás "problémás" lett.
kis direktmarketing módon terelik az embereket arra felé, lásd samsung/dropbox együttműködés már elég régóta, mióta adják azt az 50GB-ot telefon mellé.
talán s2 után adtak először ilyet az első kísérleti jb kiadása után. -
válasz
Parallaxis #37284 üzenetére
Köszönöm szépen tökéletes lett
-
mgTerminator
veterán
válasz
Parallaxis #37181 üzenetére
Akkor már csak arra tudok gondolni hogy a Samsung belenyúlt a végleges szoftverbe, mert anno amikor a leak-ot próbáltam nem működött, és amúgy ez a normális hogy nem lehet írni, törölni a kártyán. A végleges verziót meg nem próbáltam mert a leak után kinyírtam az alaplapot és az új alaplapon már 4.3 volt, amire egyből ment fel a cm11, na itt viszont mókolás nélkül lehet szabadon írni a kártyára.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Parallaxis #37156 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
Parallaxis #37140 üzenetére
Ne haragudj, de amit mondasz, az úgy hülyeség ahogy van...
1. Az alkalmazás fejlesztői nem fogják tudni megoldani ezt a problémát mivel direkt ezért vezette be ezt a Google hogy az alkalmazások ne szarják tele fölöslegesen a kártyát. Viszont minden alkalmazás létre tud hozni magának egy saját mappát a kártyán, de csak és kizárólag abba tud írni!
/storage/sdcard1/Android/data/ALKALMAZÁS NEVE2. Az tény hogy rövidíti az élettartamot, legalábbis ezt beszélik, de a gyakorlatban viszont nem öli meg, én már pár éve torrentezek MicroSD-re, majdnem napi szinten töltök valamit és abszolút semmi baja, szóval lehet nyugodtan Torrentezni a belső memóriába is.
-
Weeman1
veterán
válasz
Parallaxis #37140 üzenetére
Egyálltalán minek telefonon torrentezni?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Parallaxis #35813 üzenetére
A KNOX "szolgáltatást" nem fogja tudni használni.
-
zzola
titán
válasz
Parallaxis #35813 üzenetére
Nem.
-
mycso
veterán
válasz
Parallaxis #35150 üzenetére
Ez így van, recovery--> full wipe és kész is.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Parallaxis #32834 üzenetére
Klotyóklán tag vagyok én is :-) de ha ilyen egyszerű volna gondolod a samu direkt szivat minket, elkéne kezdeni garanciába panaszkodni, azt mikor már nem győznék cserélni a kijelzőket, lehet megcsinálnák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Parallaxis #32830 üzenetére
Itt is jelen van, a legelső szoftver óta, ha lehetne szoftveresen javítani már megtették volna
-
Revesz
aktív tag
válasz
Parallaxis #27705 üzenetére
Mar a snapi 800 is elavult, hisz jon a 805, de a hutes nincs megoldva es ah is csak kamu eros lesz mint a 800 ami osszefossa magat massziv hasznalat alatt mert tulmelegszik par perc utan es felere csokkenti az orajelet... xD. Ez egy ordogi kor, legalabb 3-4 honapig elmondhattam, hogy nincs jobb androidos telefon az s4-nel xD.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Parallaxis #27702 üzenetére
Amikor az s4-et piacra dobták még nem volt snapdragon 800. Az s4 ezért is nem a nexus5, z1, g2 kizárólagos ellenfele hanem a htc one, Z és társainak az.
Overcome85: Próbálgasd a beállításokat, anno én auto üzemmódban veszett jó képeket csináltam, de az új kamera szoftver után hamar homályosodik a kép. Iso 100-on még így is jó képeket lehet csinálni, de ez a beállítás beltérben felejtős mert túl sötétek lesznek a képeid. Kapanyél adott reményt mert kapott frissítést és azt írja, hogy sokkal jobb lett a kamera.
-
joe357
tag
válasz
Parallaxis #27695 üzenetére
Köszi a linkeket, megnéztem. 64 bit előnyt a cikk sem írja le konkrétan miért, csak azt bizonygatja jobb, mert a progikat is úgy írják. Ezt most itt hosszan vitathatnánk, c++, labview, avr-ben és sok mikrokontrollerre fejlesztek (infineon, atmega, siemens stb) köztük arm is, és még nem láttam értelmét a 64-nek. Vakításnak érzem de ez a saját véleményem nem szentírás. A szintetikus tesztet meg összehasonlítani különböző platformon, négyszer akkora felbontású ketyeréhez nem ildomos. Számomra az időegység alatt meghívható utasítások száma és azok hány órajel alatt futnak le a mérvadó, de ezt egy teszt se méri, csak dob egy számot ami ki tudja mi a rák is pontosan, no meg mi fut a háttérben mert ugye android alatt tényleg van multitask stb, és ezt megint nem részletezném jobban mert így is litánia. De lényegtelen is imádom ezt a ketyerét így ahogy van, áramkört szimuláltatok vele progit töltök fel vele mikrokontrollerre az usb-jén, simán elkezeli mind az ftdi mind a prolofices soros átalakítókat stb. Úgyhogy mondhat bárki bármit jó ez a kütyü. off vége
-
Dare2Live
félisten
válasz
Parallaxis #26946 üzenetére
mondjuk a 11h +11%+fbhez nemtudom mi kellett de film mellett elment 9ht ami azért elég brutál. LG G2 tud még ilyen 9-10h+os képernyőidőket, S4el nekem 5h is ritkán jön össze...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Parallaxis #26946 üzenetére
Ez így van. Ebook olvasással nekem is elképesztően sokat elmegy, pedig eléggé nagy fényerőn használom. Dobálhatnám be ide a nagy húha shotokat, hogy hány órás akkuidő, hány óra aktív képernyővel. Csak éppen minek?
-
nfsu17
veterán
válasz
Parallaxis #25795 üzenetére
nem csak webshop, hanem akkor is visszaadják a pénzt, ha adott bolt szabályzata ezt írja elő...ezt főleg nagyobb cégek tehetik meg...én is visszavittem már így terméket, de előtte elolvastam a bolt szabályzatát a neten pdf-ben...és írták, hogy visszaadják a pénzt...vissza is adták.
látom volt s2 vs s4 képernyőhasonlítás...na akkor majd lövök én is
migabi24
jogos. benéztem -
Gizmo94
veterán
válasz
Parallaxis #25795 üzenetére
Mivel az előző hozzászólásokból, amelyekben ugyanezt írták le, szerinted nem értettem meg, így köszönöm, hogy leírtad újfent, ugyanazt. Ugyan én nem neked írtam a választ, hanem vick-nek, de toljad nyogodtan.. A kioktatást nem viszonzom, nyomjátok. Szórakoztató.
-
scapegt
őstag
válasz
Parallaxis #23169 üzenetére
Szerintem ha visszaküldetem, akkor rám verik a futár díját Bp felé, illetve egy új készülék szintén futáros kiszállításának díját, ami 2-2e Ft. Tehát még én fogok fizetni 4e Ft-ot. Hiába lett olcsóbb 3e Ft-tal, ennyit nem ér meg
Akkor már inkább szervizfutár majd. Meg ez nem olyan nagy hiba, ami miatt visszavinné bárki/visszavenné a bolt szvsz.
Az sem hiányzik, hogy ne legyen telefonom néhány napig, ugyanis nincs másik telefonom amit használhatnék.
-
lefkosia
őstag
válasz
Parallaxis #21626 üzenetére
Az ébrenlét nem azonos a képernyő bekapcsolásával.
Megy vissza "véglegesen" az MHA
Parallaxis: No comment
-
w333
félisten
válasz
Parallaxis #21244 üzenetére
Különben szerintem csúnyán kb. jövőre a második negyedévben fordulni fog a kocka és az Apple, Sony és az LG is befogja előzni a Samsungot ...
Lehet hogy ez most egy kicsit durván hangzik, de szerintem ez így lesz ! -
Gizmo94
veterán
válasz
Parallaxis #20746 üzenetére
"Romolás nincs, viszont szénné lehet hackelni azt a rendszert is és egyedi kinézet is van (gyakorlatilag bárhogy kinézhet, ha nem hiszed, akkor keress rá pl. a Dreamboard app-ra
)"
Ismerem, az sem tetszik, és ezt a véleményedet nem teljesen osztom.. Nekem az ios dögunalmas mindenképpen.. -
zack
nagyúr
válasz
Parallaxis #8538 üzenetére
Ja hogy ezzel kapcsolatban. Az más. Jogos. Ezt valamiért "benéztem". Pedig annó még én is írtam a topikjában, hogy támogatja.
Kicsit összekeveredtem na, tudom is hogy miért...Megesik.
Bár az a veszély nem fenyeget innen senkit, hogy S4-ről Note2-re váltson.
-
zack
nagyúr
válasz
Parallaxis #8532 üzenetére
Akkor olvasd át még1x. Ki lett tárgyalva. A-tól Z-ig. Többen is jelezték, amit kommentáltam is.
-
zack
nagyúr
válasz
Parallaxis #8527 üzenetére
Ha kicsit tovább olvastál volna, akkor látnád, hogy réges-régen túl lett tárgyalva.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Parallaxis #2563 üzenetére
isten vagy
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Parallaxis #1852 üzenetére
Értő olvasás. GRAT... Skubizd meg mit írt, és Te mit írsz, két teljesen más dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest