- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Májusi hardverszeánsz
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Sziszifeca #62588 üzenetére
Én a gyári 5.0.1-el használom és semmi gondom nincs vele.
-
Eclips21
őstag
válasz
Sziszifeca #62588 üzenetére
Szerintem a jo romot elfelejtheted, mert mikor kezd alkulni mar, akkor mindig uj verzioba kezdenek... de nem is baj igy legalabb tudsz fenykepezni
mert a CM es tarsainak ez a legnagyobb gyengepontja meg BT azzal is csak a baj van. Hat meg talan annyit hogy szerintem nem a legtamogatottabb telefones szinte nincs semmi kernel. Itt van alucard de o meg mar csak ROMokba szallit :/ kulon nincs. S3nal szerintem sokkal jobb telefon. Ez mind sajat velemeny. De ez a S4 rossz szeria honnan jott? Az ujabb lolli verziok egyre jobban vissza adjak a telefon erejet. Mas nem jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest