Új hozzászólás Aktív témák

• carlosca

tag

válasz paxm #1277 üzenetére

szia,
    nem nem oldódott meg, én ma hívtam a szerviz futárt online, mert az EFS partícióm elszállt. Az hogy pontosan mitől még nem tudom, és nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni. Csak romolgattam, stb és üres lett az efs mappám. Némileg programozgatok is, gondoltam fel lelhető adatokból újra írom a partíciót, s ha azt mégsem akkor a nv_data fájlokat amiből visszaállítja magát a telefon, ám a restartkor újra törlődött minden.

Nem is lenne ez probléma, ha én nem vagyok hülye és van a miniről is efs mentésem, de mivel volt sima s4 em is így annak volt meg a mentése és benéztem. Így van ez ha dögivel cserélgeted a telókat.

A lényeg hogy vagy 4 nap után elértem a szerviz futár szolgáltatást (assistance) ma! mert új a weboldaluk és hibás volt a megrendelő oldal.
    Visszaállítottam mindent eredeti állapotra, (Offical) És várom hogy samu barátaink 13 án meg látogassanak.

A hiba jelenség amúgy a híres Factory Mode! amikor az efs sérül. ez több féle is lehet valakinek elszáll az Imei-je és a hálózata, van aki úgy jár mint én.
    Nincs képernyőzár
    Nincs Kikapcsoló választó képernyő (egyből kikapcsol hosszabb nyomásra)
    És kapsz egy ilyen szép logót a képernyődre KÉP (amit ki lehet lőni a factory app leállításával a következő restartig.)

Minden más működik, telefonálás,netezés,van hálózat,romolgathatsz meg minden, nekem meg maradt az imei-m is ez furcsa, aki kicsit érti miről zagyválok itt az tudja miért.
    Szóval van a telóm ugyan ugy csak nincs efs mappa/tartalmam , majd samus bácsi megcsinálja .

Hát így nagyjából ennyi.

Tanulság ?

Nem csak ennél hanem minden androidos mobilnál, rootolj mielőbb és ments EFS -t !!
    Vagy soha ne csinálj semmit csak telefonálj és írj sms-t vele. STOCK.

Új hozzászólás Aktív témák