Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vejemojnen
csendes tag
Kísérletező kedvű S3 Neo tulajoknak ajánlom a következő oldalt, ahonnan 4.4.4. és 5.0.2 Lollipop romokat telepíthetnek, amennyiben némi angol nyelvtudással is rendelkeznek. Részletesen le vannak írva az egyes romok tulajdonságai, telepítéseik lépésről-lépésre, hogy stabil vagy bétás verzió-e, stb... Én az AICP modos 5.0.2. lollipop romot használom már egy hete és semmilyen hibát nem produkált. Sok sikert !
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/
-
vejemojnen
csendes tag
Tud valaki abban segíteni, hogy honnan lehetne hozzájutni működő, de nem a Play Áruházból letölthető samsung font készletekhez? köszi a tippeket.
-
vejemojnen
csendes tag
válasz
migabi24
üzenetére
köszi, akkor a böngészőből fogom indítani. felesleges, hogy mindig jelezzen, ha üzenetem jön. bőven elég, ha mikor majd én belépek, akkor szembesülök a történésekkel. nincs annyi időm munkaidőben nap mint nap, hogy mindig a messengert baszogassam, ha jelez...... köszönöm az infót.
-
vejemojnen
csendes tag
Srácok ! Ha jól láttam a futó alkalmazások közt folyamatosan szerepel a Facebook meg a Messenger. Ez nyílván felesleges, ha már nem használom őket csak az akksit szívják. Ezeket én csak kényszerített leállítással tudom kiiktatni. Van ennél egyszerűbb megoldás vagy mindenki így kínlódik vele? Miért nem tudnak úgy kilépni, mint az IGO, aminek nem marad nyoma a futó alkalmazások között, ha kilépek belőle?

Valakinek van ennél hatékonyabb megoldása ? Köszi. -
vejemojnen
csendes tag
Köszönöm szépen, megoldódott. Sajnos azért nem dobta fel azt a menüt, ahol kiválaszthatom a csengőhangot, mert feltelepítettem a File Commandert, emiatt automatikusan azt nyitotta meg. Amint azt leszedtem a telóról, visszakaptam a Samsungos ablakot, ahol már volt választási lehetőségem.

Viszont nem tudom, hogy más is járt-e úgy, hogy hiába 1280x720 a fotó mérete, mikor beállítom háttérképnek csak a kép egy kisebb darabját jeleníti meg. Mindegy, hogy beállítás előtt méretezem-e vagy sem. Ennek mi a megoldása? köszönöm, ha tudja valaki erre a választ. Üdv.
-
vejemojnen
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Friss Neo tulajként a következő problémával szembesültem. Csengőhangot sehogyan sem tudok váltani. Van az Over the horizon, azt annyi. Bármit jelölök ki, nem hajlandó beállítani. Próbáltam külső SD kártyáról és átmásolva a belsőre is, de semmi eredmény. Milyen úton-módon orvosolható ez a gond ? Szíves segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő