- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vejemojnen
csendes tag
Kísérletező kedvű S3 Neo tulajoknak ajánlom a következő oldalt, ahonnan 4.4.4. és 5.0.2 Lollipop romokat telepíthetnek, amennyiben némi angol nyelvtudással is rendelkeznek. Részletesen le vannak írva az egyes romok tulajdonságai, telepítéseik lépésről-lépésre, hogy stabil vagy bétás verzió-e, stb... Én az AICP modos 5.0.2. lollipop romot használom már egy hete és semmilyen hibát nem produkált. Sok sikert !
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/development/
-
vejemojnen
csendes tag
Tud valaki abban segíteni, hogy honnan lehetne hozzájutni működő, de nem a Play Áruházból letölthető samsung font készletekhez? köszi a tippeket.
-
vejemojnen
csendes tag
válasz
migabi24 #1231 üzenetére
köszi, akkor a böngészőből fogom indítani. felesleges, hogy mindig jelezzen, ha üzenetem jön. bőven elég, ha mikor majd én belépek, akkor szembesülök a történésekkel. nincs annyi időm munkaidőben nap mint nap, hogy mindig a messengert baszogassam, ha jelez...... köszönöm az infót.
-
vejemojnen
csendes tag
Srácok ! Ha jól láttam a futó alkalmazások közt folyamatosan szerepel a Facebook meg a Messenger. Ez nyílván felesleges, ha már nem használom őket csak az akksit szívják. Ezeket én csak kényszerített leállítással tudom kiiktatni. Van ennél egyszerűbb megoldás vagy mindenki így kínlódik vele? Miért nem tudnak úgy kilépni, mint az IGO, aminek nem marad nyoma a futó alkalmazások között, ha kilépek belőle?
Valakinek van ennél hatékonyabb megoldása ? Köszi. -
vejemojnen
csendes tag
Köszönöm szépen, megoldódott. Sajnos azért nem dobta fel azt a menüt, ahol kiválaszthatom a csengőhangot, mert feltelepítettem a File Commandert, emiatt automatikusan azt nyitotta meg. Amint azt leszedtem a telóról, visszakaptam a Samsungos ablakot, ahol már volt választási lehetőségem.
Viszont nem tudom, hogy más is járt-e úgy, hogy hiába 1280x720 a fotó mérete, mikor beállítom háttérképnek csak a kép egy kisebb darabját jeleníti meg. Mindegy, hogy beállítás előtt méretezem-e vagy sem. Ennek mi a megoldása? köszönöm, ha tudja valaki erre a választ. Üdv. -
vejemojnen
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Friss Neo tulajként a következő problémával szembesültem. Csengőhangot sehogyan sem tudok váltani. Van az Over the horizon, azt annyi. Bármit jelölök ki, nem hajlandó beállítani. Próbáltam külső SD kártyáról és átmásolva a belsőre is, de semmi eredmény. Milyen úton-módon orvosolható ez a gond ? Szíves segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest