- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
Roland0224 #1454 üzenetére
Mégsem alszol jól!
-
Dzsana
senior tag
Kollégám most mondja, hogy a sima S3-asa befrissült neki magától a lollipopra. Azt mondja, kicsit meglassult tőle. :-(
Én viszont mégsem leszek S3 neo tulaj, a bolt harmadjára mondta vissza, és tette függőbe, berágtam rájuk. De ezt biztos a sors akarta így, mert közben rászaladtam szinte ugyan ebben az árban egy S4 LTE-re, 1 év garival. Úgyhogy S4 tulaj lettem. -
Dzsana
senior tag
Mindenképp, elméletileg holnap már a kezemben lesz. Telefonon azt ígérték, de nyilván holnap meglátom, mi lesz leírva, az lesz a mérvadó. Az interenetes vásárlás varázsa, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, indoklás nélkül, ha valami nem úgy van. Az első dolgom lesz, hogy beregisztrálom a Samsung oldalán, s rögtön kiderül minden, hogy engedi-e.
-
Dzsana
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy ennek a kijelzője még kevésbé karcolódik, mint a gorilla glass, meg azt mindenütt pozitívumként említették, hogy több a RAM benne, továbbá a videókártya is, és a proci is gyorsabb benne.
Igen, telefonon is megerősítették, hogy két év gari van rá, csütörtökön hozzák, majd akkor kiderül. Utánvétes, nincs gond. -
Dzsana
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Én innen vettem, kéket szerettem volna, az nem olyan snassz, ennyiért egész jó áron kínálják, 12 hó Samsung, majd 12 hó forgalmazói garanciával.
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, én is beléptem a klubba, keresgélésem során arra jutottam, hogy még mindig ez a legjobb ár/érték arányú telefon, ami ma kapható a piacon. Ugyan ezt a tudást egy kínai csoda 15-20k-val többért tudja csak, mégis agyon ajnározzák őket. Na mindegy. Azt szeretném kérdezni, hogy a telefonon van-e képernyővédő fólia gyárilag, vagy venni kell rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest