Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Jó képeket lő, de hát Android téren egyedül a Samsungok tudnak értelmes fotót lőni. Viszont jézusom, milyen lassú ez a telefon! Rossz volt nézni a tesztvideót, én már kidobtam volna az ablakon rég (türelmetlenebb vagyok).
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
jozso1989
őstag
Semmire sem jó az SP, mert bugos a RAM kezelése és nem tud futtatni párhuzamosan 2 appot. Még a játékokból is kilép, ha sok RAM-ot igényel, úgyhogy ennyit a grafikus chipjéről. De legalább antutuban kap 21k pontot az adreno 320 miatt HD kijelzővel.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
jozso1989
őstag
... és szerintem ezzel semmi baj nincs. Így minden márka egyedi, felismerhető. Látszik a szappantartó alakon, ha valakinek Samsungja van, látszik a kialakításról és a home gombról, ha valakinek iphone-ja van, látszik a boomsoundról, ha valaki HTC-t nyomkod, látszik a szögletes tégla alakról, hogy Sony telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest