Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanz
tag
Tönkre ment a régi akksim és vettem újat, viszont nagyjából 6 óra hosszát kell töltenem. Ez rengeteg idő. Két hét után sem változott a helyet így visszavittem, becserélték. Ugyanaz történik. Szereztem másik töltőt, semmi változás. Mi lehet a baja?
-
Hanz
tag
Kezd haldokolni az akksim. A sima s3-é jó bele??
-
Hanz
tag
válasz
AeSDé Team #2182 üzenetére
Nekem is történt már ez mikor neteztem intenzíven huzamosabb ideig 3g-n. Úgytünik ez izzasztja a telefont rendesen mert igen csak feltud melegedni. Ekkor elkezd csíkozódni a képernyő és kikapcsol a készülék. Az akksiban akármennyi energia is volt, csutkára merül azonnal. 3-4 hónapja igy jártam párszor. Megoldás az hogy módjával netezek, mikor észreveszem hogy elkezd melegedni akkor hagyom kicsit pihenni. Azóta semmi gond, minden flottul megy.
-
Hanz
tag
Kb fél éve megvan a készülék. És az utóbbi időben olyat csinál hogy képernyőt mintha valami zavarná 1-2 mpig, beremeg a kép majd kikapcsol, és az akksiban nem marad szufla. Ma 84%-on volt majd egy pillanat alatt 0 lett. Csak töltővel bírtam bekapcsolni. Az akksira gyanakszok, de emígy normálisan működik. Mit szóltok mi lehet?
-
Hanz
tag
Sziasztok. Én is beléptem a klubba
s3 miniről jöttem. Pöpec a telefon, nincs mekegés , makogás, döcögés
Egy bajom van, hogy sok zenét hallgatok fülesen keresztül és bizony gyengébb mint az előző teló
Kérdés az hogy lehet-e rácuccolni az Acid audio engine-t? Vagy bármi módon feljebb tolni a hangerőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangszórók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest