- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Ezt miből szűrted le? Napsütésben egyik sem tökéletes, így ez sem az, és az AMOLED egy kicsit el is marad fényerőben az IPS-től, ezért kellene egy kis plusz, de még véletlenül sem gáz.
(#1548) Blac1:
Azt mondja az ingyenes, hogy a fizetősben beállíthatod, mekkora legyen a max. fényerő, de 100-nál több abban sem lehet.
Viszont a minimum lehet 0-nál kevesebb az ingyenesben is, így legalább az én problémám megoldódott. -
Blac1
aktív tag
Maximálisan egyet értek az előttem szólókal. Az enyimen is eredeti gyári rendszer van. Körülbelűl fél éve van meg. Még soha nem fagyott le, a kamerával sem volt sose gondom. Az aksija szerintem is átlagos. Teszi a dolgát a telefon gond nélkül. Talán a fényerő lehetne egy kicsit jobb. Egyébként minden más tekintettben teljessen elégedett vagyok vele.
-
dzsi23
addikt
Edigitalnál 65k a Neo, ugyanennyiért esetleg a Lumia 735-öt vagy a Lumia 640 XL tudnám ajánlani (Windows), vagy a Honor 4X-et (Android), de utóbbi két telefon 5,5"-es. Hasonló kijelzőméretben Androiddal nekem is az L90 ugrott még be telefonvásárláskor, de a Neo sokkal jobb szerintem:
- HD (1280x720) vs qHD (960x540) felbontás
- AMOLED vs IPS (ez szubjektív, nálam előny)
- 1,5 GB vs 1 GB RAM
- 16 GB vs 8 GB ROM
- 1,4 GHz vs 1,2 GHz CPU órajel
- stb.Az akksiról nem tudom, milyen ijesztő dolgot hallottál, kamerahibáról én is olvastam már, de csak olvastam, nem tapasztaltam egyszer sem.
Kergeboci kollégához hasonlóan én sem rootoltam, nem "romoltam", csak egy Nova Launchert raktam fel, mert az testreszabhatóbb, mint a gyári launcher, és szeretem cserélgetni az ikonokat. Az akku üzemidőről meg sok hozzászólás született már itt, a lényege, hogy átlagos, nem kiemelkedő, de abszolút elfogadható egy ilyen telefonnál. -
Ez az első olyan telefonom, amin vagy azonnal vagy 1 hét után nem cseréltem le a gyári roomot . Sőt, ezt még csak fel se rootoltam, pedig már megvan fél éve. Egy launchert változtattam oszt kész.
Így, teljesen érintetlenül, soha semmi probléma nem volt még vele.
Kamera szuperál, aksi meg aksi (melegszik és merül, mint bármelyik más. Nem jobban, nem rosszabbul). A kijelzője, memóriája, stabilitása mindent megér (már csak régi emlék, mennyit szitkozódtam a régi samsungjaimmal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest