- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Ezt miből szűrted le? Napsütésben egyik sem tökéletes, így ez sem az, és az AMOLED egy kicsit el is marad fényerőben az IPS-től, ezért kellene egy kis plusz, de még véletlenül sem gáz.
(#1548) Blac1:
Azt mondja az ingyenes, hogy a fizetősben beállíthatod, mekkora legyen a max. fényerő, de 100-nál több abban sem lehet.
Viszont a minimum lehet 0-nál kevesebb az ingyenesben is, így legalább az én problémám megoldódott. -
Blac1
aktív tag
Maximálisan egyet értek az előttem szólókal. Az enyimen is eredeti gyári rendszer van. Körülbelűl fél éve van meg. Még soha nem fagyott le, a kamerával sem volt sose gondom. Az aksija szerintem is átlagos. Teszi a dolgát a telefon gond nélkül. Talán a fényerő lehetne egy kicsit jobb. Egyébként minden más tekintettben teljessen elégedett vagyok vele.
-
dzsi23
addikt
Edigitalnál 65k a Neo, ugyanennyiért esetleg a Lumia 735-öt vagy a Lumia 640 XL tudnám ajánlani (Windows), vagy a Honor 4X-et (Android), de utóbbi két telefon 5,5"-es. Hasonló kijelzőméretben Androiddal nekem is az L90 ugrott még be telefonvásárláskor, de a Neo sokkal jobb szerintem:
- HD (1280x720) vs qHD (960x540) felbontás
- AMOLED vs IPS (ez szubjektív, nálam előny)
- 1,5 GB vs 1 GB RAM
- 16 GB vs 8 GB ROM
- 1,4 GHz vs 1,2 GHz CPU órajel
- stb.Az akksiról nem tudom, milyen ijesztő dolgot hallottál, kamerahibáról én is olvastam már, de csak olvastam, nem tapasztaltam egyszer sem.
Kergeboci kollégához hasonlóan én sem rootoltam, nem "romoltam", csak egy Nova Launchert raktam fel, mert az testreszabhatóbb, mint a gyári launcher, és szeretem cserélgetni az ikonokat. Az akku üzemidőről meg sok hozzászólás született már itt, a lényege, hogy átlagos, nem kiemelkedő, de abszolút elfogadható egy ilyen telefonnál. -
Ez az első olyan telefonom, amin vagy azonnal vagy 1 hét után nem cseréltem le a gyári roomot . Sőt, ezt még csak fel se rootoltam, pedig már megvan fél éve. Egy launchert változtattam oszt kész.
Így, teljesen érintetlenül, soha semmi probléma nem volt még vele.
Kamera szuperál, aksi meg aksi (melegszik és merül, mint bármelyik más. Nem jobban, nem rosszabbul). A kijelzője, memóriája, stabilitása mindent megér (már csak régi emlék, mennyit szitkozódtam a régi samsungjaimmal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő