- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Jhonny Cage #773 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat! Régebben használtam a Nova-t, kipróbálom ezen a telefonon is, és ha tényleg nem romlik a teljesítmény vagy az üzemidő, akkor nekem elég, és maradhat a gyári rom.
Brain75:
Attól ez még hirdetés, de szerintem itt senkit sem zavar, amíg nem más típusú telefont vagy kecskét árulsz.Amúgy miért szeretnél megválni tőle?
Egyéb:
Leteszteltem az éjszakai üzemidőt bluetooth, wifi, adatkapcsolat, gps, szinkronizáció nélkül energiatakarékos módban, 32%-on tettem le, 12 órával később, még mindig 32%-on állt.De most már lehet, hogy nem várom meg, hogy 31%-ra váltson, és elkezdem használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest