Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacsa.
csendes tag
válasz
lucifer15
üzenetére
nekem van benne sd kártya, és be lehet állítani, hogy a kamera oda mentsen, sőt amikor észreveszi hogy van külső sd, magától fel is ajánlja. szóval emiatt no para.
a másik dolog: nekem egy évig s4 mini-m volt, utána váltottam s3 neo-ra, és nem bántam meg, sőt! ha manapság kezembe akad egy s4 mini, mindig elcsodálkozok rajta, hogy lehet hogy olyan "kis" telóval elvoltam
-
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15
üzenetére
Van tárhely opció a kamerában, tehát elvileg ki lehet választani az sd-t, ahogy az appokat is át lehet pakolni az sd-re, de kipróbálni nem tudom, mert én nem raktam bele karit, elég a beépített tárhely.
Lipton:
Lehet, hogy az enyém hibás?
A clean master most is sír, mert 51 fokos a cpu... wifin megy chrome, facebook messenger... más nem nagyon, ráadásul repülő módban...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A clean master most is sír, mert 51 fokos a cpu... wifin megy chrome, facebook messenger... más nem nagyon, ráadásul repülő módban...