- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Hát, amikor mondtam hogy holnap megveszem az komoly volt. Mert minden alapján optimális telefon nekem, de a mostani Alcatellel is a melegedés volt a probléma, és ezzel is. Tudom, ott a gari, de nem azért szeretnék telefont venni hogy éljek is vele. Mindenképpen Samsungot szeretnék, ez az Alcateles kitérő nem volt jó ötlet, de hiába fele annyiba került akkor mint egy hasonló tudású Samsung. Az S5-n gondolkodom még, de az 2x annyiba kerül.. Rövidtávon nem fontos mennyit költök telefonra, inkább hosszabb távon számít. Tehát ha most veszek egy S3 NEO-t, de az meg idő előtt behal, 1 év garit ad rá a német MM, mondjuk 1 év egy hónap után akkor szívás van. Hallottam a kiterjesztett Samsung garanciáról, ha itt kint veszem meg akkor is érvényes rá? No mindegy a lényegre visszatérve, 10 hónapja vettem az Alcatelt, és hiába tűnt akkor jó vételnek, mivel 10 hónap után új telefont kell vennem, ezért ráfizetés. És ezt nem szeretném az S3 NEO-val is. Ha van valami meglátásod, meglátásotok, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest